Το ελιξήριο της αθανασίας

Εκδότης:
Διήγηση
Έτος:
2004
ISBN:
9789607951342
Σελίδες:
562
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ελιξήριο της αθανασίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το ελιξήριο της αθανασίας
Μια απόρρητη έκθεση του Γρηγοριανού Πανεπιστημίου της Ρώμης για προαναγγελίες επικείμενων θαυμάτων στη δυτική Ευρώπη θορυβεί τον καρδινάλιο Τίμοθι Ντόχερτι, αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Βατικανού, που τις αποδίδει στον αφανή πόλεμο των εκκλησιαστικών φατριών της Αγίας Έδρας. Ο Κωνστάντιος Ευαγγελινός, ο νεαρός προστατευόμενός του, αναλαμβάνει να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες, αλλά γίνεται μάρτυρας μιας συγκλονιστικής ιεροτελεστίας στην Ισπανία που τον φέρνει σε σύγκρουση με την πίστη του και το παπικό κατεστημένο.
Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η οργάνωση STROBE, που είναι ταγμένη στην επιστημονική διερεύνηση των μεταφυσικών φαινομένων, δίνει τη δική της μάχη στο διαδίκτυο με αντίπαλο την omerta, το νόμο σιωπής της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας. Καθώς η πλαστογραφημένη ιστορία του χριστιανισμού αρχίζει να καταρρέει, παραχωρώντας τη θέση της σε μια νέα πραγματικότητα, η ηγεσία της Αγίας Έδρας θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα απίστευτο μυστικό από τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους που απειλεί την ίδια την ύπαρξή της.
Με την παραστατική του γραφή, το δυναμικό ρυθμό αφήγησης και την πολυδιάστατη οπτική του, το "Ελιξήριο της αθανασίας" καθηλώνει τον αναγνώστη και τον οδηγεί, σελίδα προς σελίδα, σε μια συγκονιστική περιπλάνηση αναζήτησης της ιστορικής αλήθειας και επανεξέτασης των δυνατοτήτων της ανθρώπινης φύσης.
Το νέο μυθιστόρημα του Λεωνίδα Χατζηνικολάου συνεχίζει τη λογοτεχνική παράδοση της "Επιστροφής από τη Λήθη" και του "Θαυματουργού Ψιθύρου του Ερμή", εξυφαίνοντας ένα συναρπαστικό καμβά πλοκής, όπου εκτός από τους ήρωες του βιβλίου πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικούν η ανθρώπινη ευαισθησία και ο κοινωνικός προβληματισμός, οι τεχνολογίες αιχμής και η σύγχρονη επιστημονική σκέψη.
Τίτλος βιβλίου:Το ελιξήριο της αθανασίας
Εκδότης:Διήγηση
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηνικολάου, Λεωνίδας (Συγγραφέας)
ISBN:9789607951342
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2004
Σημείωση:Το βιβλίο διατίθεται πλέον από τον συγγραφέα.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες