Οι εκατό αποχρώσεις του άσπρου

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601610238
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι εκατό αποχρώσεις του άσπρου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι εκατό αποχρώσεις του άσπρου
"Ίσως υπάρχουν εκατό αποχρώσεις της αλήθειας, ένα φάσμα από το φως ως το σκοτάδι. Τα πράγματα δεν είναι πάντα ακέραια, συμπαγή, δεν είναι άσπρα ή μαύρα, η ζωή δεν είναι τόσο απλή".
Ο Σάτσιν και η Μάγια ζουν ξένοιαστοι στην Ινδία με τη μητέρα τους Ναλίνι, που περνάει τις μέρες της μαγειρεύοντας μαγικές συνταγές με τη γιαγιά τους. Αναπάντεχα, ο πατέρας τους Ραούλ τούς καλεί να μετακομίσουν στο Λονδίνο, όπου δουλεύει ο ίδιος σε μια μεγάλη εταιρεία. Κι ενώ έχει αποκόψει τη γυναίκα και τα παιδιά του από τις ρίζες τους, τους εγκαταλείπει αφήνοντας πίσω του μια δίκη για χρέη και απάτη.
Μόνη σε ένα ολωσδιόλου ξένο περιβάλλον, αλλά αποφασισμένη να διατηρήσει το αίσθημα αυτοσεβασμού των παιδιών της, η Ναλίνι προσποιείται ότι ο σύζυγός της χάθηκε σε ένα μοιραίο ατύχημα. Μα καθώς ξεκινά η μάχη για την επιβίωση, ολόκληρη η νέα πραγματικότητα χτίζεται πάνω σε αυτό το ψέμα.
"Οι εκατό αποχρώσεις του άσπρου" είναι ένα μυθιστόρημα για την αλήθεια, σε μια προσέγγισή της μέσα από την τέχνη της μαγειρικής. Μια ιστορία για το ψέμα που λέγεται για χάρη του ευάλωτου, αλλά έρχεται στην επιφάνεια με απρόβλεπτες συνέπειες.
"Η ιστορία μιας μάνας και μιας κόρης, της Ναλίνι και της Μάγια, που ξεκινάει με τη γέννηση και τα ειδυλλιακά παιδικά χρόνια της Μάγια στη Βομβάη, που τελειώνουν ξαφνικά όταν ο πατέρας φέρνει την οικογένεια στο Λονδίνο... Έντονα λυρικό και άμεσο, συγκινητικό και δυνατό".
The Guardian
Τίτλος βιβλίου:Οι εκατό αποχρώσεις του άσπρου
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:One hundred shades of white
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Nair, Preethi (Συγγραφέας)
Πασχαλίδη, Αλίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789601610238
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2004
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες