Δεσμοί αίματος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604507924
Σελίδες:
444
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δεσμοί αίματος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Δεσμοί αίματος
Η νεαρή δικηγόρος Αμάντα Τζάφι, που στην "Ένοχη δικαιοσύνη" έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το θάνατο, προσπαθεί να ξαναβρεί την ισορροπία της και δεν αισθάνεται έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν ακόμη βίαιο εγκληματία. Ξέροντας ωστόσο ότι, αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα της ως συνήγορος υπεράσπισης, πρέπει να αφήσει πίσω της το παρελθόν, αναλαμβάνει την υπόθεση του Τζον Ντιπρέ, ενός διαβόητου προαγωγού που κατηγορείται για φόνο.
Αντίπαλός της στη δίκη, από την πλευρά της εισαγγελίας, είναι ο Τιμ Κέριγκαν, ένας άνθρωπος επιτυχημένος και φαινομενικά άψογος από κάθε άποψη, που όμως ένα μυστικό βαθιά ριζωμένο στο παρελθόν του κάνει όλα όσα έχει κατακτήσει να μοιάζουν απατηλά.
Καθώς η Αμάντα αναζητά στοιχεία για να γλιτώσει τον άθλιο πελάτη της από τη θανατική καταδίκη, βλέπει να σχηματίζεται μπροστά της μια πολύ ανησυχητική εικόνα που εμπλέκει στην υπόθεση κάποιους υψηλά ιστάμενους στο χώρο των επιχειρήσεων και της δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα, και ο Τιμ κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις. Όμως αυτοί που κρύβονται στη σκιά είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να προχωρήσουν ούτε βήμα παραπάνω. Και δε θα δείξουν κανένα έλεος προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους...
Τίτλος βιβλίου:Δεσμοί αίματος
Τίτλος πρωτότυπου:Ties That Bind
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Margolin, Phillip (Συγγραφέας)
Μίμη, Στέλλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604507924
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες