Αγνώστου υιού

Νουάρ μυθιστόρημα
Εκδότης:
Πόλις
Έτος:
2004
ISBN:
9789604350339
Σελίδες:
245
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγνώστου υιού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αγνώστου υιού
Ο ήρωας του μυθιστορήματος του Πατρίκ Ρενάλ, αστυνόμος στη Νίκαια της Γαλλίας, κυνικός, ιδιόρρυθμος και μοναχικός, θλιβερό απομεινάρι της γενιάς του '68, γυρνά στα κακόφημα μπαρ της πόλης του μη πιστεύοντας πια σε τίποτα.
Μέχρι τη μέρα που η Μισέλ, πρώην φιλενάδα του, του αποκαλύπτει πως έχουν ένα γιο είκοσι τριών χρόνων. Όλα δείχνουν πως ο νεαρός Μανουέλ και ο παρανοϊκός ληστής που κυλάει την πόλη στο αίμα είναι το ίδιο πρόσωπο.
Τότε, όλα αλλάζουν για τον αστυνόμο που βυθίζεται σε μία ξέφρενη καταδίωξη του γιου που δεν ξέρει και των δαιμόνων τού παρελθόντος του που δεν λένε να τον αφήσουν, και παρακολουθεί να γεννιέται από μέσα του ένας άλλος άνθρωπος: ένας άνθρωπος αγνώστου υιού...
Ο Ρενάλ ακολουθεί τα ίχνη του ήρωά του στη Νίκαια και παρασέρνει τον αναγνώστη σε μία τρελή κούρσα στην καρδιά της πόλης όπου μέσα από τα χρώματα, τα αρώματα, τις ομορφιές της, προβάλλει η Νίκαια του υποκόσμου και των ναρκωτικών, η Νίκαια των διεφθαρμένων πολιτικών και δημοσιογράφων που συνδέονται με τον κόσμο του εγκλήματος.
Τίτλος βιβλίου:Αγνώστου υιού
Υπότιτλος βιβλίου:Νουάρ μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Né de fils inconnu
Εκδότης:Πόλις
Συντελεστές βιβλίου:Raynal Patrick (Συγγραφέας)
Μουρκούση, Φωτεινή (Μεταφραστής)
Κουμπούρα, Μαρία (Επιμελητής)
ISBN:9789604350339
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες