Μελέτες για την σύγχρονη τέχνη

Εκδότης:
Photo Imaging Group
Έτος:
2009
ISBN:
9789608747357
Σελίδες:
112
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μελέτες για την σύγχρονη τέχνη
Τιμή εκδότη:€20,29
Η τιμή μας: €18,26
στο καλάθι
Μελέτες για την σύγχρονη τέχνη
Το συγκεκριμένο σύγγραμμα είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης ερευνητικής δραστηριότητας στον ευρύ, αινιγματικό αλλά και πολύ ενδιαφέροντα χώρο της σύγχρονης τέχνης.

Η Δρ. Στέλλα Μουζακιώτου οργάνωσε σε μια νέα συνθετική δομή, μέρος από το ερευνητικό υλικό των εισηγήσεων της σε συνέδρια και των δημοσιεύσεών της σε εφημερίδες και περιοδικά. Επιλέγοντας το υλικό των πληροφοριών εκείνων που έκρινε ότι ήταν αναγκαίες και χρήσιμες, αναδιάταξε τη δομή της ύλης ώστε να γίνει όχι μόνο πιο εύληπτη αλλά και πιο περιεκτική. Μέσα από την επεξεργασία αυτή, προέκυψε ουσιαστικά μια επιτομή μελετών της για τη σύγχρονη τέχνη, που βοηθάει τον αναγνώστη να πλησιάσει με ευχέρεια και σφαιρικότητα το συγκεκριμένο εικαστικό πεδίο. Η κάθε ενότητα έχει την δική της αυτοτέλεια, έτσι ώστε ο μελετητής να μπορεί να επιλέγει εκείνα τα θέματα που παρουσιάζουν για αυτόν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιστεύω ακόμα ότι το βιβλίο αυτό θα λειτουργήσει ως ουσιαστικό ερέθισμα για όσους έχουν την έφεση και το ενδιαφέρον να ασχοληθούν μελλοντικά με θέματα που αφορούν στη σύγχρονη τέχνη. [...]

(από τον πρόλογο του Γρηγόρη Βλασσά)
Τίτλος βιβλίου:Μελέτες για την σύγχρονη τέχνη
Εκδότης:Photo Imaging Group
Συντελεστές βιβλίου:Μουζακιώτου, Στέλλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789608747357
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Σημείωση:Πρόλογος: Γρηγόρης Βλασσάς, τακτικός αναπλ. Καθηγητής τμήματος φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών ΤΕΙ Αθήνας. Επίτιμος πρόεδρος Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Ιστορία της Τέχνης
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες