Η μάγισσα της σκιάς

Εκδότης:
Ωκεανίδα
Έτος:
2004
ISBN:
9789604103461
Σελίδες:
536
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η μάγισσα της σκιάς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η μάγισσα της σκιάς
"Ένα σπίτι στοιχειωμένο από μια βαριά κληρονομιά.
Μια οικογένεια διαλυμένη από το πάθος και την προδοσία".
Η Εδέμ είναι ένα σπίτι ερειπωμένο, στα βάθη της πλούσιας τζαμαϊκανής ζούγκλας, με μια ομορφιά στοιχειωμένη - τα τελευταία απομεινάρια ενός μεγάλου κτήματος που χτίσανε σκλάβοι. Εγκαταλειμμένο επί δεκαετίες, μαγεύει ακόμα τις γενιές που έρχονται. Ένα μέρος γεμάτο όνειρα, μαγεία, τρέλα.
Κόσμους μακριά, στη Σκοτία, η ανέμελη παιδική ηλικία της δεκάχρονης Μάντλιν τελειώνει κι αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη τη νεογέννητη αδερφή της Σόφι. Τα δυο κορίτσια ζουν απόκληρα στο βικτοριανό Λονδίνο, ώσπου η Μάντλιν αρπάζει την ευκαιρία να δραπετεύσει.
Επιστρέφει στην παρακμασμένη τζαμαϊκανή φυτεία, απ' όπου ξεκίνησε η ζωή της. Εκεί βρίσκει την Εδέμ και αναμετριέται με τις σκιές απ' το παρελθόν της.
Η Μισέλ Πέιβερ (Michelle Paver) γεννήθηκε στο Μαλάουι, αλλά έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Γουίμπλετον της Αγγλίας. Σπούδασε βιοχημεία και νομικά, εργάστηκε επί πέντε χρόνια ως δικηγόρος σε μεγάλο γραφείο του Σίτι κι ύστερα εγκατέλειψε τη δικηγορία για ν' αφοσιωθεί στη συγγραφή. Έχει γράψει άλλα δύο βιβλία, το "Without charity" και το "A place in the hills". Το δεύτερο ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Ρομαντικής Λογοτεχνίας Πάρκερ 2002.
Τίτλος βιβλίου:Η μάγισσα της σκιάς
Εκδότης:Ωκεανίδα
Συντελεστές βιβλίου:Paver, Michelle (Συγγραφέας)
Κακλαμάνη, Κατερίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604103461
Σειρά εκδότη:Σύγχρονο Ξένο Μυθιστόρημα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες