Αφανής ιστορία

Χαμένοι πολιτισμοί, μυστήρια της αρχαιότητας
Εκδότης:
Φυτράκη
Έτος:
2010
ISBN:
9789605356217
Σελίδες:
280
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αφανής ιστορία
Τιμή εκδότη:€23,00
Η τιμή μας: €17,25
στο καλάθι
-25%
Αφανής ιστορία
H μαγεία και τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών εξακολουθούν να συναρπάζουν και να κεντρίζουν τη φαντασία των ανθρώπων, παρά τα σύγχρονα τεχνολογικά θαύματα και την πρόοδο των θετικών επιστημών. Δαιδαλώδη και επιβλητικά κτίσματα, παράξενες κατασκευές και μηχανισμοί που δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει τα μυστικά τους, αποτελούν όλα ένα είδος σοφίας την οποία παρέδωσαν οι πρόγονοί μας διαθέτοντας ελάχιστα μόνο τεχνολογικά μέσα σε σύγκριση με τα σημερινά.
Η Αφανής Ιστορία είναι μια συρραφή σπουδαίων αινιγμάτων της αρχαιότητας ταξινομημένων σε τρεις κατηγορίες: μυστηριώδεις τόποι, ανερμήνευτα τεχνουργήματα και αινιγματικές προσωπικότητες.

Το βιβλίο διερευνά μια πληθώρα μυστηρίων από όλο τον κόσμο, από το Στόουνχεντζ και τα ανάκτορα της Κνωσού μέχρι το ημερολόγιο των Μάγια, το μηχανισμό των Αντικυθήρων και τις αφηγήσεις για το λαό των Αμαζόνων. Επιχειρεί να καταγράψει, να ερμηνεύσει και να αναζητήσει την αλήθεια σε ένα δύσκολο πεδίο, μεταξύ αρχαιολογίας και εναλλακτικής ιστορίας. Το πόνημα, διανθισμένο με πληθώρα φωτογραφιών και απεικονίσεων, αποτελεί σύγγραμμα αναφοράς για τους λάτρεις των μεγάλων γρίφων της αρχαιότητας.
Τίτλος βιβλίου:Αφανής ιστορία
Υπότιτλος βιβλίου:Χαμένοι πολιτισμοί, μυστήρια της αρχαιότητας
Τίτλος πρωτότυπου:Hidden History: Lost Civilizations, Secret Knowledge, and Ancient Mysteries
Εκδότης:Φυτράκη
Συντελεστές βιβλίου:Haughton, Brian (Συγγραφέας)
Περαντωνάκης, Γιάννης (Μεταφραστής)
ISBN:9789605356217
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2010
Κατηγορίες:Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες