Ο πλούτος μιας ζωής

Η ιστορία μου
Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2004
ISBN:
9789601409573
Σελίδες:
317
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο πλούτος μιας ζωής
Τιμή εκδότη:€20,39
Η τιμή μας: €18,35
στο καλάθι
Ο πλούτος μιας ζωής
"Αυτό το βιβλίο περιέχει μια υπέροχη ιστορία που θα σας καθηλώσει, για τη ζωή ενός Αμερικανού που δε γνωρίζει τις λέξεις "αποτυχία" και "δεν μπορώ"... Θα σας καταπλήξει, θα σας ενημερώσει, θα σας διασκεδάσει και θα σας προκαλέσει... Αυτό το βιβλίο θ’ αλλάξει τη ζωή σας ολοκληρωτικά και για πάντα".
(Ρας Λίμπο, πολιτικός σχολιαστής στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση).
Το 1951, ο Άλεξ Σπανός είναι είκοσι εφτά ετών. Είναι άνεργος, έχει δυο παιδιά, δεν έχει καθόλου χρήματα ούτε και καμιά προοπτική. Η άμεση προτεραιότητά του είναι η ίδια η επιβίωση.
Τότε, του έρχεται μια ιδέα. Μερικές μέρες αργότερα, παίρνει ένα μικρό δάνειο 800 δολαρίων για να ξεκινήσει τη δική του δουλειά. Από τότε δεν κοιτάζει ποτέ πίσω - ώσπου καταφέρνει να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες των ΗΠΑ και ο ιδιοκτήτης των Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς, μιας από τις περιζήτητες ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Το βιβλίο αυτό περιέχει την εμπνευσμένη και συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου που ξεκίνησε από μια πολύ ταπεινή αφετηρία για να γίνει ένας από τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της Αμερικής. Ο Σπανός αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του - τη στρατηγική, τη γνώση και τις εμπειρίες μιας εντυπωσιακής καριέρας πενήντα ετών.
Ο Άλεξ Σπανός είναι τώρα ιδιοκτήτης μιας επαγγελματικής αθλητικής ομάδας και πρόεδρος μιας γιγαντιαίας εταιρείας. Έχει εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του και έχει φτάσει στο απόγειο της επιτυχίας. Όμως, αυτός το γιος φτωχών Ελλήνων μεταναστών δεν ξέχασε ποτέ την καταγωγή του ούτε τις ευκαιρίες που του έδωσε η Αμερική και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει άλλους να επωφεληθούν από τις άφθονες ευκαιρίες που υπάρχουν. Γι’ αυτό το λόγο μοιράζεται με τους αναγνώστες τα "βασικά συστατικά της επιτυχίας του".
"Η επιτυχία", γράφει ο Σπανός, "δεν μπορεί να συνοψιστεί σε ένα σύνθημα, αλλά μπορεί να εξηγηθεί με μια ιστορία". Και το βιβλίο αυτό είναι μια εντυπωσιακή ιστορία που θα βοηθήσει αναρίθμητους ανθρώπους να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν.
Τίτλος βιβλίου:Ο πλούτος μιας ζωής
Υπότιτλος βιβλίου:Η ιστορία μου
Τίτλος πρωτότυπου:Sharing the Wealth... my Story
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Σπανός, Άλεξ (Συγγραφέας)
Αργύρογλου, Αργύρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789601409573
Σειρά εκδότη:Βιογραφίες
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Σημείωση:Με τη συνεργασία του Μαρκ Σιλ και της Ναταλία Κασπαριάν.
Πρόλογος ελληνικής έκδοσης: Οδυσσέας Κυριακόπουλος.
Πρόλογος: Ρας Λίμπο.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Μαρτυρίες - Βιογραφίες - Αυτοβιογραφίες - Ντοκουμέντα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες