Ο εραστής του Μανχάταν

Μια ιστορία ερωτικής τρέλας
Εκδότης:
Ηλέκτρα
Έτος:
2004
ISBN:
9789608811973
Σελίδες:
313
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο εραστής του Μανχάταν
Τιμή εκδότη:€16,23
Η τιμή μας: €14,61
στο καλάθι
Ο εραστής του Μανχάταν
"...Αυτό που κάνετε μου ξεσκίζει τα σωθικά, τις φλέβες, τις αρτηρίες μου, όλο μου το είναι. Αυτό θέλετε κυρία; Θέλετε πραγματικά να μάθετε πως αισθάνονται αυτή τη στιγμή τα αρχίδια μου, κυρία; Θέλετε τα υγρά μπαλάκια μου να γίνουν βάρος στη συνείδηση σας;" Παρότι δεν μπορούσε να με δει, έσφιξα τα αμελέτητά μου για να της δώσω να καταλάβει"
Σαρκασμός, χιούμορ, τρέλα, αφασία: μ' αυτά τα συστατικά, ο Άρθουρ Νερσέσιαν συνθέτει ένα μυθιστόρημα ερωτικής τρέλας, ένα ντοκουμέντο νεοϋορκέζικου παραληρήματος, με ήρωα έναν σύγχρονο Πήτερ Παν, ένα "χαμένο παιδί" που αναζητεί τις ρίζες του ή τον προορισμό του στη ζωή ή τον έρωτα ή ένα άλλοθι για να επιβιώνει στο σχιζοφρενές σύστημα ζωής του Μανχάταν.
Ο υιοθετημένος Τζόζεφ - παιδί ενός κατώτερου θεού, του θείου Σαμ - προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην, να σπουδάσει ιστορία και να "χτυπήσει" καμιά γκόμενα, όταν στη ζωή του εισβάλλουν ο μεγιστάνας Γουίτλοκ και η πανέμορφη αυταρχική Έιμυ για να την αποσυντονίσουν, να τη διαλύσουν και να τη "φωτίσουν".
Μια αλλόκοτη μαγευτική περιπέτεια ζωής, με φόντο τους θηριώδεις ουρανοξύστες και τους ανήσυχους δρόμους της Νέας Υόρκης.
"Μ' ένα ύφος γραφής που άλλοτε θυμίζει τον Λιούις Κάρολ κι άλλοτε τον Φραντς Κάφκα, ο Νερσέσιαν μας καλεί να τον ακολουθήσουμε σ' ένα λαβύρινθο γεμάτο παγίδες και αδιέξοδα"
(Library Journal, 2000)

Τίτλος βιβλίου:Ο εραστής του Μανχάταν
Υπότιτλος βιβλίου:Μια ιστορία ερωτικής τρέλας
Τίτλος πρωτότυπου:Manhattan loverboy
Εκδότης:Ηλέκτρα
Συντελεστές βιβλίου:Nersesian, Arthur (Συγγραφέας)
Μουστάκας, Βασίλης (Μεταφραστής)
ISBN:9789608811973
Σειρά εκδότη:Ξένη λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες