Η πόλη

Ένα βιβλίο με 60 παραθυράκια
Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604232437
Σελίδες:
12
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Η πόλη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η πόλη
Μια υπέροχη σειρά που ξεναγεί τους μικρούς μας φίλους στο δάσος, στη φάρμα και την πόλη, κρύβοντας αμέτρητες εκπλήξεις αφού ενώ το παιδί παρακολουθεί την ιστορία, μικρά παράθυρα ανοίγουν στις σελίδες αποκαλύπτοντας ένα κρυμμένο κόσμο.
Ποιος κοιμάται στο στάβλο και ποιος μαζεύει το μέλι; Πως γίνεται το βούτυρο και που φυλάσσεται το σιτάρι; Στη "Φάρμα", πίσω από τα κρυμμένα παραθυράκια τα παιδιά θα απαντήσουν τις απορίες τους και θα περάσουν υπέροχα.
Πως είναι το αεροδρόμιο και που πάμε να διασκεδάσουμε στην πόλη; Πως είναι ένα εργοστάσιο και πως ένα γραφείο; Τα ζωάκια θα μας ξεναγήσουν και θα μας μάθουν αμέτρητα πράγματα.
Την υποβλητική ατμόσφαιρα του δάσους με τα άγρια ζωάκια, τις σκανδαλιές τους και τα σπιτάκια τους, την τροφή και τις εποχές του χρόνου μας μαθαίνει το βιβλίο Το "Δάσος" και πίσω από τα παραθυράκια βρίσκουμε όλα αυτά που θέλαμε να μάθουμε.
Η ποιότητα της έκδοσης, η πρωτοτυπία των ιδεών, τα σκίτσα και τα χρώματα εντυπωσιάζουν και σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή και του πιο απαιτητικού παιδιού. Επίσης οι συμπαθείς ήρωες και τα όσα σκαρώνουν θα μαγνητίσουν τα μάτια και θα τονώσουν τη φαντασία των μικρών αναγνωστών.
Τίτλος βιβλίου:Η πόλη
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα βιβλίο με 60 παραθυράκια
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Wolf, Tony (Συγγραφέας)
ISBN:9789604232437
Σειρά εκδότη:Βιβλία με Παραθυράκια
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Ηλικίες:3+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία > Ηλικία 3+
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες