Μακριά από τον παράδεισο

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604508013
Σελίδες:
766
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μακριά από τον παράδεισο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μακριά από τον παράδεισο
Οι εκθαμβωτικές δίδυμες Λίτον, η Αντέλ και η Βενετία, μεγαλώνουν με τον κόσμο ολόκληρο στα κομψά τους πόδια: πλούσιες και χαϊδεμένες, έχουν μια αυτοπεποίθηση που αγγίζει την αλαζονεία. Παρ' ότι απόγονοι μιας εκδοτικής αυτοκρατορίας, στα δεκαοχτώ τους χρόνια πιστεύουν πως μόνη η γοητεία τους αρκεί ως εφόδιο στον παραμυθένιο κόσμο τους.
Είναι η φαντασμαγορική δεκαετία του '30. Η φρίκη του πολέμου αποτελεί πια μακρινό παρελθόν. Μα καθώς οι δύο αδελφές ενηλικιώνονται, απορροφημένες από την κοσμική, λαμπερή ζωή τους, η ναζιστική Γερμανία γιγαντώνεται.
Σταδιακά, η ζωή τους σκοτεινιάζει, με τρόπους που ούτε να φανταστούν μπορούσαν: η Βενετία, αντί για την αγάπη που ονειρευόταν, βιώνει στο γάμο της την απόρριψη και τον εξευτελισμό· η Αντέλ, όταν ξεσπά ο πόλεμος, παγιδεύεται με τα δύο μικρά παιδιά της στο Παρίσι. Αναγκασμένες για πρώτη φορά να παλέψουν, θα ανακαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες και την αξία τους...
Κίνδυνοι και διλήμματα, όμως, παρουσιάζονται για όλους τους ανθρώπους γύρω τους:η φιλόδοξη Μπάρτι, που χρωστά τα πάντα στους Λίτον, μπαίνει σ' ένα φρικτό πειρασμό, ο Λόρενς Έλιοτ, από το οικογενειακό παρακλάδι της Νέας Υόρκης, διεκδικεί τη γυναίκα που αγαπά, ο διάσημος συγγραφέας Σεμπάστιαν γεύεται την τραγωδία... Καθένας τους θα ζήσει με το δικό του τρόπο την ιστορία του, ενώ η θύελλα σαρώνει ξανά τον κόσμο...
Μια πραγματική δυναστεία, με πλούτη και δύναμη, αλλά και πάθη, αντιζηλίες και ανείπωτα μυστικά, συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στο δεύτερο μέρος της συναρπαστικής τριλογίας "Τα λάφυρα του χρόνου".
Τίτλος βιβλίου:Μακριά από τον παράδεισο
Τίτλος πρωτότυπου:Something Dangerous
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Vincenzi, Penny (Συγγραφέας)
Λαϊνά, Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508013
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες