Καλώς ήρθες, μωράκι!

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604233571
Σελίδες:
12
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Καλώς ήρθες, μωράκι!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Καλώς ήρθες, μωράκι!
Η σειρά Αγγίζω και αισθάνομαι απευθύνεται σε παιδιά μικρών ηλικιών και μέσα από το καλαίσθητο αλλά και πολύ έξυπνο στήσιμο του κάθε βιβλίου εξοικειώνει τα παιδιά με την αφή, παίζοντας με τη φαντασία τους.
Κάθε σελίδα στο Καλημέρα! Καληνύχτα! περιλαμβάνει και ένα ζωάκι που παίζει, ενώ υπάρχει ειδική σελίδα που το παιδί μπορεί να αγγίξει την εικόνα και να νιώσει στην πραγματικότητα την υφή του ζώου. Θα νιώσει ότι αγγίζει μαλλί όταν αγγίζει το αρνάκι, γούνα όταν αγγίζει το σκυλάκι και φτερά όταν αγγίζει το κλωσοπουλάκι. Και όλα αυτά χάρη στα ένθετα και ασφαλή υλικά που υπάρχουν μέσα στο βιβλίο, προσαρμοσμένα στην κάθε σελίδα.
Στο Καλώς ήρθες μωράκι! οι μικροί μας φίλοι παίζουν και εξοικειώνονται με την παρουσία ενός νέου μέλους στην οικογένεια, ενός νέου μωρού που μπαίνει στο σπίτι.
Τα ένθετα υλικά όπως το ύφασμα, η γούνα, ο καθρέπτης κάνουν το βιβλίο απίστευτα διασκεδαστικό ενώ το κείμενο είναι εξαιρετικά διδακτικό ως προς το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται τα παιδιά στα νέα μέλη της οικογένειας.
Τίτλος βιβλίου:Καλώς ήρθες, μωράκι!
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Auerbach, Annie (Συγγραφέας)
Ζούπα, Στέλλα (Μεταφραστής)
Takahashi, Hideko (Εικονογράφος)
ISBN:9789604233571
Σειρά εκδότη:Αγγίζω και Αισθάνομαι
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Ηλικίες:2+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες