Με φόβο και πάθος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2004
ISBN:
9789604508082
Σελίδες:
665
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Με φόβο και πάθος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Με φόβο και πάθος
Το τηλέφωνο χτυπάει περασμένα μεσάνυχτα στο τμήμα ανθρωποκτονιών τους Σαν Φρανσίσκο: ένας ακόμη τραγικός, τυχαίος φόνος στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, όταν ο υπαστυνόμος Έιμπ Γκλίτσκι μαθαίνει την ταυτότητα του θύματος, νιώθει το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια του. Γιατί, αν και δεν το ξέρει κανείς, η νεαρή δικηγόρος Ιλέιν Γουέιτζερ, που τώρα βρίσκεται νεκρή σε ένα σκοτεινό σοκάκι, ήταν η κόρη του.
Τυφλωμένος από τον πόνο, ο Γκλίτσκι πιέζει υπερβολικά τον μοναδικό ύποπτο, έναν άστεγο ναρκομανή που τον έπιασαν να ψάχνει τις τσέπες της Ιλέιν, να ομολογήσει την ενοχή του.
Η φιλόδοξη εισαγγελέας Σάρον Πρατ βλέπει στην υπόθεση μια μοναδική ευκαιρία που θα την βοηθήσει να επανεκλεγεί στην θέση της. Έτσι, κηρύσσει ανοιχτά τον πόλεμο στον κατηγορούμενο και δεσμεύεται να επιτύχει την καταδίκη του σε θάνατο.
Ο Ντίσμας Χάρντι δεν μπορεί να αφήσει έναν άνθρωπο να πεθάνει, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα σχέδια της Πράτ. Γι' αυτό αναλαμβάνει την υπεράσπισή του, μόλο που δεν πιστεύει την αθωότητά του. Αλλά καθώς παλέυει να εξασφαλίσει στον πελάτη του μια δίκαιη δίκη, αρχίζει να υποπτεύεται ότι πίσω από την υπόθεση Γουέιτζερ κρύβεται κάτι απίστευτα βρόμικο. Κάτι που θα συγκλονίσει το Σαν Φρανσίσκο και να καταστρέψει μερικούς από τους πιο επιφανείς πολίτες του.
Τίτλος βιβλίου:Με φόβο και πάθος
Τίτλος πρωτότυπου:The hearing
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Lescroart, John T. (Συγγραφέας)
Κωνσταντέας, Πητ (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508082
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες