3Δ αρχιτεκτονικός σχεδιασμός DX

Η νέα γενιά λογισμικού στην ηλεκτρονική σχεδίαση: Κατασκευή, διαμόρφωση περιβάλλοντος, περιήγηση σε πραγματικό χρόνο, επίπλωση - διακόσμηση
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2004
ISBN:
9789602097885
Εξώφυλλο:
Μαλακό
3Δ αρχιτεκτονικός σχεδιασμός DX
Εξαντλημένο από τον εκδότη
3Δ αρχιτεκτονικός σχεδιασμός DX
Ο 3Δ Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός DX είναι ένα πανίσχυρο πρόγραμμα ηλεκτρονικής σχεδίασης, με το οποίο μπορείτε να κατασκευάσετε σε ελάχιστο χρόνο ρεαλιστικά τρισδιάστατα μοντέλα κατοικιών, προσομοιώνοντας παράλληλα το εξωτερικό περιβάλλον με τον πιστότερο δυνατό τρόπο.
Εξελιγμένα εργαλεία του 3Δ Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού DX σάς παρέχουν προχωρημένες δυνατότητες, όπως η εισαγωγή μιας σκαναρισμένης εικόνας την οποία θα χρησιμοποιήσετε ως βάση για να "ιχνογραφήσετε" από πάνω της την κάτοψή σας, ή η κατασκευή δικών σας επίπλων και αντικειμένων μέσα από μια συλλογή έτοιμων δομικών στοιχείων στα οποία εφαρμόζετε φωτογραφίες πραγματικών επίπλων! Ακόμα, σας παρέχεται η δυνατότητα προσθήκης των δικών σας υφών από έτοιμα αρχεία γραφικών, τις οποίες αργότερα μπορείτε να εφαρμόσετε στις επιφάνειες των τρισδιάστατων αντικειμένων. Επίσης, υποστηρίζεται η ανταλλαγή αρχείων με το AutoCAD.
Οι δυνατότητες του 3Δ Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού DX δεν αφορούν μόνο τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Το πρόγραμμα διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες και πολυάριθμα εργαλεία δισδιάστατης σχεδίασης, τα οποία όταν συνδυαστούν με τις βιβλιοθήκες των 2.500 δισδιάστατων συμβόλων το καθιστούν μια πολύ ισχυρή εφαρμογή δισδιάστατου σχεδίου. Με τον 3Δ Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό DX μπορείτε να προσθέτετε στα σχέδιά σας υπομνήματα, να δημιουργείτε λίστες στοιχείων, να σχεδιάζετε ηλεκτρικές, υδραυλικές, και θερμαντικές εγκαταστάσεις, και άλλα πολλά. Τα στοιχεία τοποθετούνται σε ξεχωριστές στρώσεις, τις οποίες μπορείτε να εμφανίζετε ή να κρύβετε με τον τρόπο που θέλετε.

Με τον 3Δ-Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό DX και τη φαντασία σας μπορείτε να πετύχετε σχεδόν τα πάντα.
Τίτλος βιβλίου:3Δ αρχιτεκτονικός σχεδιασμός DX (CD-ROM)
Υπότιτλος βιβλίου:Η νέα γενιά λογισμικού στην ηλεκτρονική σχεδίαση: Κατασκευή, διαμόρφωση περιβάλλοντος, περιήγηση σε πραγματικό χρόνο, επίπλωση - διακόσμηση
Εκδότης:Κλειδάριθμος
ISBN:9789602097885
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες