Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP

Ενότητα 3. Λογιστικά φύλλα: Ενότητα 4. Επεξεργασία κειμένου: Ενότητα 5. Βάσεις δεδομένων: Ενότητα 6. Παρουσιάσεις: Πιστοποιημένη εκπαιδευτική ύλη ECDL: Syllabus 4.0
Εκδότης:
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος:
2004
ISBN:
9789608105683
Σελίδες:
502
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP
Τιμή εκδότη:€32,00
Η τιμή μας: €28,80
στο καλάθι
Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP
Με το βιβλίο αυτό μαθαίνετε εύκολα και απλά:
-Πως να δημιουργείτε ένα έγγραφο με το Word, πως να προσθέτετε τις πρώτες μορφοποιήσεις αλλά και πως να το εμπλουτίζετε με κεφαλίδες, πίνακες, σχέδια, εικόνες κ.α., πως να δημιουργείτε έγγραφα για το διαδίκτυο, φακέλους και ετικέτες για εκτύπωση, πως να εισάγετε σημειώσεις, αναφορές, σχόλια, παραπομπές κ.λπ.
-Τις γενικές αρχές λειτουργίας του Excel, πως να συντάσσετε και να μορφοποιείτε φύλλα εργασίας, τις δυνατότητες εκτύπωσης, τις συνδέσεις και ομαδοποιήσεις φύλλων, πως να δημιουργείτε εντυπωσιακά διαγράμματα από δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί σε φύλλα εργασίας.
-Να σχεδιάζετε μια απλή βάση δεδομένων δημιουργώντας από την αρχή πίνακες, φόρμες, ερωτήματα και εκθέσεις, να χρησιμοποιείτε με ευχέρεια τους οδηγούς της Access, να επεμβαίνετε στη σχεδίαση των αντικειμένων της βάσης σας, να εκτελείτε ταξινομήσεις, φιλτραρίσματα, εκτυπώσεις κ.α.
-Να δημιουργείτε βήμα προς βήμα μια παρουσίαση με το PowerPoint, να ενσωματώνετε εικονίδια video και ταινίας, να εφαρμόζετε ιδιαίτερα εντυπωσιακά εφέ κίνησης και ήχου, να εκτυπώνετε τις παρουσιάσεις σας, να δημιουργείτε και να ενσωματώνετε γραφήματα, διαγράμματα, αυτόματα σχήματα κ.λπ.
To Microsoft Office είναι το ολοκληρωμένο πακέτο αυτοματισμού γραφείου, που έχει γίνει de facto standard.
Το βιβλίο αυτό περιγράφει τη χρήση και λειτουργία των κυριότερων συνιστωσών του Office, δηλ. των Word, Excel, Access και PowerPoint. Η δομή και το ύφος του είναι τέτοια, ώστε να το καθιστούν εύκολο στη χρήση, χωρίς να απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις.
Απευθύνεται γενικά σε όσους (ες) κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επεξεργασία κειμένου και λογιστικών φύλλων, στη διαχείριση βάσεων δεδομένων και στη δημιουργία παρουσιάσεων.
Ιδιαίτερα προτείνεται σε κάθε υποψήφιο για την πιστοποίηση της 3ης, 4ης, 5ης και 6ης ενότητας του διπλώματος ECDL. Για αυτή την κατηγορία αναγνωστών στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται αρκετές ασκήσεις, που μπορούν να τεθούν ως θέματα στις σχετικές εξετάσεις.
Τίτλος βιβλίου:Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP
Υπότιτλος βιβλίου:Ενότητα 3. Λογιστικά φύλλα: Ενότητα 4. Επεξεργασία κειμένου: Ενότητα 5. Βάσεις δεδομένων: Ενότητα 6. Παρουσιάσεις: Πιστοποιημένη εκπαιδευτική ύλη ECDL: Syllabus 4.0
Εκδότης:Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Συντελεστές βιβλίου:Στασινός, Χρήστος (Συγγραφέας)
Καλαφατούδης, Στράτος (Συγγραφέας)
Αντωνακόπουλος, Κώστας (Συγγραφέας)
κ.ά. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608105683
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες