Δωράκια για τα Χριστούγεννα

Εκδότης:
Σαββάλας
Έτος:
2004
ISBN:
9789604234158
Σελίδες:
46
Εξώφυλλο:
Σπειροειδές
Δωράκια για τα Χριστούγεννα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Δωράκια για τα Χριστούγεννα
Το βιβλίο αυτό μας παρουσιάζει τη γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σαν μια αφορμή για να περάσουμε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές φτιάχνοντας δώρα για τους φίλους μας και τους συγγενείς μας.
Κάθε σελίδα κρύβει και μια έκπληξη, καθώς στις πρώτες σελίδες φιλοξενείται μια υπέροχη φάτνη με όλους τους ήρωες, ακολουθούν δώρα για το μπαμπά και τη μαμά αλλά και τους άλλους συγγενείς, μια υπέροχη κορνίζα για να δωρίσουμε στον αγαπημένο μας παππού και τη γιαγιά μας Στη συνέχεια ο Άη Βασίλης παίρνει τη σκυτάλη και ενώ εμείς προσπαθούμε να τον ντύσουμε, αυτός μεταμορφώνεται σε ένα καταπληκτικό γραμματοκιβώτιο και μας καλεί να ταχυδρομήσουμε τις κάρτες μας και τα ευχητήρια γράμματά μας. Το παιχνίδι της τόμπολας μας βρίσκει στις επόμενες σελίδες διακοσμημένο με υπέροχα χριστουγεννιάτικα σχέδια και τάπες με αγγελάκια, αστέρια και χιονάνθρωπους. Τέλος το βιβλίο των αναμνήσεων από τις γιορτές θα συντροφεύσει τις μέρες μας μέχρι την επόμενη χρονιά.
Πράγματι ένα σπουδαίο δώρο για μικρά παιδιά αλλά και ευαίσθητους γονείς που θέλουν να χαρίσουν χαρά στα παιδιά τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Πράγματι ένα βιβλίο γεμάτο δημιουργία και ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Τίτλος βιβλίου:Δωράκια για τα Χριστούγεννα
Εκδότης:Σαββάλας
Συντελεστές βιβλίου:Bussolati, Emanuela (Συγγραφέας)
Geminiani, Letizia (Εικονογράφος)
ISBN:9789604234158
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2004
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες