Bobby Fischer

Αυτοδίδακτη μεγαλοφυΐα
Εκδότης:
Διόπτρα
Έτος:
2004
ISBN:
9789603642626
Σελίδες:
207
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Bobby Fischer
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Bobby Fischer
Οι παρτίδες κάθε παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελούν πραγματικά σκακιστικό σχολείο. Η εξέλιξη της ζωής τους, οι επιτυχίες και απογοητεύσεις, οι κορυφώσεις και η παρακμή τους, συνιστούν παράδειγμα προς μίμηση και ενίοτε προς αποφυγή!
Η ιστορική εξέλιξη της σκακιστικής θεωρίας γράφεται από τους παγκόσμιους πρωταθλητές, τους γίγαντες στους ώμους των οποίων πατάμε για να κατανοήσουμε τις αλήθειες που κρύβονται στα 64 μαύρα και άσπρα τετράγωνα.
Στο βιβλίο "Bobby Fischer - αυτοδίδακτη μεγαλοφυΐα", το πρώτο βιβλίο μιας σειράς για τη ζωή και το έργο των παγκόσμιων πρωταθλητών στο σκάκι, σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα στο μυαλό και στην ψυχή του φαινομένου Bobby Fischer, ίσως του ισχυρότερου σκακιστή όλων των εποχών.
Ο συγκεκριμένος τόμος σχεδιάστηκε για να προσφέρει διαφορετικών ειδών απολαύσεις και τεχνική εκπαίδευση σε όλους τους φίλους του αθλήματος. Ο ποιητής και συγγραφέας Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης έγραψε τη βιογραφία, ενώ ο Διεθνής Μετρ, ψυχολόγος και προπονητής Ηλίας Κουρκουνάκης ανέλυσε τις καλύτερες παρτίδες, τα πιο ενδιαφέροντα φινάλε και τους ωραιότερους συνδυασμούς του Robert James Fischer.
Τίτλος βιβλίου:Bobby Fischer
Υπότιτλος βιβλίου:Αυτοδίδακτη μεγαλοφυΐα
Εκδότης:Διόπτρα
Συντελεστές βιβλίου:Μπαμπασάκης Γιώργος-Ίκαρος (Συγγραφέας)
Κουρκουνάκης, Ηλίας (Συγγραφέας)
ISBN:9789603642626
Σειρά εκδότη:Σκάκι: Παγκόσμιοι Πρωταθλητές
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ελεύθερος Χρόνος > Χόμπυ > Σκάκι
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες