Hellas, 5000 Years of History

Gravures
Εκδότης:
Γραφίδα
Έτος:
2004
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Hellas, 5000 Years of History
Τιμή εκδότη:€622,01
Η τιμή μας: €559,81
στο καλάθι
Hellas, 5000 Years of History
Η έκδοση αυτή, με χαρακτικά ξένων περιηγητών στην Ελλάδα, φιλοδοξεί ν' αφυπνίσει εικόνες και μνήμες Ελληνικής κληρονομιάς, τις οποίες πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει ή δεν έχουμε ακόμα γνωρίσει.
Το έργο περιέχει 48 σπάνια χαρακτικά τα οποία χωρίζονται σε τρεις θεματολογίες - Ελλάδα, Μακεδονία, Αιγαίο - αντίστοιχες των απεικονίσεων τους. Στην αρχή κάθε θεματολογίας υπάρχει
δίγλωσση εισαγωγή (ελληνικά - αγγλικά) με σύντομα βιογραφικά στοιχεία των δημιουργών καθώς και κατά περίπτωση μικρή ανάλυση του ιστορικού, εκάστου χαρακτικού.
Το περιεχόμενο υλικό, τοποθετείται χρονολογικά από τον 17ο εως και τον 19ο αιώνα και από πλευράς τεχνικής είναι χαλκογραφίες και λιθογραφίες. Η έκδοση δημιουργήθηκε με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα ώστε το τελικό αποτέλεσμα ν' αποκλίνει ελάχιστα από το θαυμαστό πρωτότυπο.
Το έργο, χαρακτηρίζεται πολυτελής έκδοση καθώς η βιβλιοδεσία είναι χειροποίητη, στους διαχωρισμούς των κεφαλαίων οι τίτλοι και οι παραστάσεις έγιναν με χρυσό εικοσιτεσσάρων καρατίων, ενώ ειδικός συνεργάτης έχει επιχρωματίσει με το χέρι κάποια από τα χαρακτικά δημιουργώντας στην ουσία ένα νέο έργο τέχνης.
Το έργο διατίθεται, πανόδετο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, μέσα σε βελούδινη θήκη.
Τίτλος βιβλίου:Hellas, 5000 Years of History
Υπότιτλος βιβλίου:Gravures
Εκδότης:Γραφίδα
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Ζωγραφική - Γλυπτική - Χαρακτική - Γραφικές Τέχνες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες