Η τελευταία αυτοκράτειρα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Γκοβόστης
Έτος:
2004
ISBN:
9789602709474
Σελίδες:
560
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η τελευταία αυτοκράτειρα
Τιμή εκδότη:€21,70
Η τιμή μας: €19,53
στο καλάθι
Η τελευταία αυτοκράτειρα
Η ιστορία της τελευταίας αυτοκράτειρας της Κίνας, μιας γυναίκας με τεράστια εξουσία και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, από τη συγγραφέα του best seller "Μαντάμ Μάο".
Τελευταίες μέρες της κινέζικης αυτοκρατορίας. Το εμπόριο μεταξύ Κίνας και Ευρώπης ροκανίζει αργά και σταθερά τη δυναστεία Τσινγκ. Η όμορφη δεκαεπτάχρονη Ορχιδέα, κόρη αριστοκρατικής αλλά φτωχής οικογένειας, βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα όταν επιλέγεται αναπάντεχα να γίνει μια από τις παλλακίδες του Αυτοκράτορα.
Ο ερωτισμός κι η αυστηρή εθιμοτυπία κυριαρχούν στην Απαγορευμένη Πόλη. Κάτω όμως από την άσπιλη επιφάνεια αυτού του κόσμου ελλοχεύουν προδοσίες και φόνοι. Χιλιάδες παλλακίδες είναι πρόθυμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να χαρίσουν ένα γιο στον Αυτοκράτορα και να πάρουν τον τίτλο της Αυτοκράτειρας. Αποφασισμένη να μην πέσει θύμα φθόνου και συνωμοσιών, η Ορχιδέα διδάσκεται την τέχνη να ικανοποιεί ερωτικά έναν άντρα, δωροδοκεί για να φτάσει στο αυτοκρατορικό κρεβάτι και γοητεύει το μονάρχη. Η δύναμή της μεγαλώνει -θα γίνει η τελευταία Αυτοκράτειρα της Κίνας- γύρω της όμως, χωρίς να το ξέρει, η χώρα καταρρέει.
Τίτλος βιβλίου:Η τελευταία αυτοκράτειρα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Empress Orchid
Εκδότης:Γκοβόστης
Συντελεστές βιβλίου:Min, Anchee (Συγγραφέας)
Βλαβιανού, Άγγυ (Μεταφραστής)
ISBN:9789602709474
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες