Πολεμιστές του λυκόφωτος

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2004
ISBN:
9789603064664
Σελίδες:
605
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πολεμιστές του λυκόφωτος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πολεμιστές του λυκόφωτος
Για γενιές ολόκληρες οι Έρλινγκ της Βίντμαρκ, θαλασσοπόροι και πολεμιστές, όργωναν τις θάλασσες με τα καράβια τους με τις δρακόμορφες πλώρες, σκορπώντας στο πέρασμά τους τη φωτιά και το θάνατο. Αλλά οι καιροί αλλάζουν ακόμα και στο μακρινό Βορρά.
Τώρα ο κόσμος δονείται από την κλαγγή των όπλων και τις ιαχές των επιδρομέων. Οι πολεμόχαροι Έρλινγκ, οι φιλόδοξοι Άνγκλσιν και οι ανυπότακτοι Σινγκέιλ βλέπουν τα νήματα της ζωής τους να μπλέκονται απρόσμενα μεταξύ τους. Κι ενώ στις εσχατιές του κόσμου οι κοιλάδες και οι λόφοι αντηχούν ακόμα τις μελωδικές φωνές των ξωτικών, οι άνθρωποι διαμορφώνουν τις δικές τους συμμαχίες, ώσπου φτάνει η ώρα της μοιραίας αναμέτρησης...
Σε αυτή την ιστορία, που είναι πλασμένη με υλικό τη βία, την ομορφιά και τις υπερφυσικές δυνάμεις που δρουν στα δάση όταν πέφτει η νύχτα στο μισόκοσμο, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας συνθέτει μια μνημειώδη σάγκα, που μας ταξιδεύει χίλια χρόνια πίσω και ζωντανεύει τον πολιτισμό των Κελτών, των Αγγλοσαξόνων και των Νορμανδών της βόρειας Ευρώπης.
Τίτλος βιβλίου:Πολεμιστές του λυκόφωτος
Τίτλος πρωτότυπου:The last light of the sun
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Kay Guy Gavriel (Συγγραφέας)
Τσιριμώκος, Αυγουστίνος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603064664
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες