Fit in Grammatik 1

Εκδότης:
DfS Verlag
Έτος:
2009
ISBN:
9789609306959
Σελίδες:
174
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Fit in Grammatik 1
Με απλά λόγια μελετημένη και προσαρμοσμένη ειδικά για την μεθοδική διδασκαλία του Έλληνα μαθητή, στο σχολείο, στο φροντιστήριο και όχι μόνο. ,
Είναι ένα έργο, αποτέλεσμα πολυετούς διδακτικής πείρας πάνω σε μια απλή, συστηματική παρουσίαση γραμματικών και συντακτικών φαινομένων της γερμανικής γραμματικής χωρίς πολλά λόγια, με έναν απλό, κατανοητό τρόπο, χωρίς να εκφυλιστεί σε θεματολογία, η οποία ενδιαφέρει περισσότερο το φιλόλογο παρά το μαθητή.
Ένα εγχειρίδιο, χωρισμένο σε μικρές και κατανοητές ενότητες, κάνει την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας ένα χρήσιμο εργαλείο, τόσο κατά την ώρα του μαθήματος όσο και κατά την εκμάθηση στο σπίτι, σαν επαναληπτικό συμπλήρωμα.
Ο σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει στον Έλληνα μαθητή με απλά παραδείγματα και με επεξηγήσεις στα ελληνικά τα απαραίτητα εφόδια της γερμανικής γραμματικής, για να μπορέσει να εκφραστεί σωστά στο γραπτό και προφορικό λόγο.
Ο συνδυασμός της θεωρητικής μελέτης με την πρακτική εξάσκηση, που θα βρείτε σε αυτό το βιβλίο, βοηθά το μαθητή να αποφύγει από την αρχή σημαντικά γραμματικά καθώς και συντακτικά λάθη, τα οποία, εάν δεν αντιμετωπισθούν εγκαίρως, παραμένουν και σε προχωρημένα στάδια της εκμάθησης.
"Fit in Grαmmαtik" αποτελεί σε δύο τόμους ένα χρυσό οδηγό, συμπλήρωμα σε όλα τα βιβλία της βασικής αλλά και της μεσαίας βαθμίδας, και προσφέρει σε κάθε μαθητή μια σιγουριά, πως έχει σε μόνιμη βάση ένα δάσκαλο στο πλάι του.
Είναι ένα απαραίτητο, οργανωμένο σημειωματάριο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μαθητή, ο οποίος επιδιώκει μια απλή, αλλά συστηματική εκμάθηση της γερμανικής γραμματικής.
Τίτλος βιβλίου:Fit in Grammatik 1
Εκδότης:DfS Verlag
Συντελεστές βιβλίου:Schroer, Doris (Συγγραφέας)
ISBN:9789609306959
Στοιχεία έκδοσης: 2009
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Ξένες Γλώσσες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες