Η αρχαία τέχνη της απόκρυφης θεραπείας

Η θεραπευτική δύναμη των πολύτιμων λίθων: Μεταλλοθεραπεία
Εκδότης:
Δαμιανός
Έτος:
2004
ISBN:
9789602282052
Σελίδες:
122
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η αρχαία τέχνη της απόκρυφης θεραπείας
Τιμή εκδότη:€12,17
Η τιμή μας: €10,95
στο καλάθι
Η αρχαία τέχνη της απόκρυφης θεραπείας
Ζούμε σε μια εποχή άγχους, που συνταράσσεται από πολέμους και φήμες για πολέμους και η οποία βομβαρδίζεται με άσχημα νέα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα δελτία ειδήσεων των εφημερίδων, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου σταθερά μας υπενθυμίζουν ότι ακόμα κι αν το τέλος του πολιτισμού δεν βρίσκεται κοντά, δεν είναι δυνατόν να αναβληθεί για πολύ. Η κοινωνία μας είναι άρρωστη, καταπονημένη από ανυπόφορες πιέσεις και δηλητηριασμένη από φόβους.
Δεν είναι ν' απορούμε λοιπόν γιατί τόσοι πολλοί μορφωμένοι άνθρωποι αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τις ψεύτικες υποσχέσεις της επιστήμης και στρέφονται προς τα κρυφά μυστήρια και τις θαυματουργικές θεραπείες της χαμένης Εποχής της Πίστης. Γιατί η πίστη είναι το κλειδί για τη σωματική και πνευματική υγεία, το μόνο ολοκληρωμένο αντίδοτο στην τοξική επιρροή της απελπισίας πάνω στην κοινωνία και στα άτομά της...
Εξιστορώντας την αξιόλογη ιστορία της αρχαίας τέχνης της θεραπευτικής λατρείας ελπίζω ότι θα ευρύνω την αντίληψή σας για τις μυστικές διαδικασίες που καθορίζουν την υγεία, την ευημερία και την ευτυχία του ανθρώπινου γένους.
Τίτλος βιβλίου:Η αρχαία τέχνη της απόκρυφης θεραπείας
Υπότιτλος βιβλίου:Η θεραπευτική δύναμη των πολύτιμων λίθων: Μεταλλοθεραπεία
Εκδότης:Δαμιανός
Συντελεστές βιβλίου:Maple, Eric (Συγγραφέας)
ISBN:9789602282052
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες