Το τέλος του πληθωρισμού

Επιβίωση και ευημερία στην εποχή του μηδενικού πληθωρισμού
Εκδότης:
Κριτική
Έτος:
2003
ISBN:
9789602182543
Σελίδες:
296
Το τέλος του πληθωρισμού
Τιμή εκδότη:€19,09
Η τιμή μας: €17,18
στο καλάθι
Το τέλος του πληθωρισμού
Ο δυτικός κόσμος βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες εξουθενωτικών δυνάμεων που μεταμορφώνουν το οικονομικό και επιχειρησιακό τοπίο και τις ζωές των απλών ανθρώπων. Μία απ' αυτές είναι και ο πληθωρισμός.
Σκεφτείτε έναν κόσμο χωρίς πληθωρισμό: οι τιμές των προϊόντων να ανεβαίνουν ορισμένα χρόνια και μετά να πέφτουν, οι μισθοί ν' ανεβαίνουν κατά 2-3% σε καλές χρονιές, αλλά να μένουν στάσιμοι ή να μειώνονται σε κακές χρονιές, τα επιτόκια να κυμαίνονται στο 2-4 %. Ένας καθαρά φανταστικός κόσμος; Όχι. Έτσι ήταν τα πράγματα το μεγαλύτερο διάστημα πριν από την εμφάνιση του συνεχιζόμενου πληθωρισμού. Και σε αυτόν τον κόσμο επιστρέφουμε.
Το φαινόμενο του πληθωρισμού, ο τρόμος και ο φόβος των χρηματαγορών και των κυβερνήσεων Ευρώπης και Αμερικής, ευθύνεται για την αύξηση των επιτοκίων που κινδυνεύουν να οδηγήσουν τις οικονομίες σε ύφεση.
Για δυο γενιές ο πληθωρισμός καταβρόχθιζε τις αυξήσεις των μισθών, των συντάξεων και της αξίας των ακινήτων. Θα είμαστε, όμως, καλύτερα σ' έναν κόσμο χωρίς πληθωρισμό; Το εύληπτο και συναρπαστικό βιβλίο του Ρότζερ Μπουτλ περιγράφει τις επιπτώσεις του μηδενικού πληθωρισμού στον τομέα των ακινήτων, στις επενδύσεις των επιχειρήσεων, στους καταναλωτές.
Τίτλος βιβλίου:Το τέλος του πληθωρισμού
Υπότιτλος βιβλίου:Επιβίωση και ευημερία στην εποχή του μηδενικού πληθωρισμού
Εκδότης:Κριτική
Συντελεστές βιβλίου:Bootle, R (Συγγραφέας)
Χαλιώρης, Σαράντης (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
9602182547
9789602182543
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση: 2003
Τόμος:
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες