Τα εβδομήντα μεγάλα μυστήρια του αρχαίου κόσμου

Η αποκάλυψη των μυστικών των πολιτισμών του παρελθόντος
Εκδότης:
Βασδέκης
Έτος:
2003
ISBN:
9789608273139
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Τα εβδομήντα μεγάλα μυστήρια του αρχαίου κόσμου
Τιμή εκδότη:€67,85
Η τιμή μας: €61,07
στο καλάθι
Τα εβδομήντα μεγάλα μυστήρια του αρχαίου κόσμου
Ο Βασιλιάς Αρθούρος και το Άγιο Δισκοπότηρο, ο χαμένος τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αρχαίες γραφές και η ιστορία της Ατλαντίδος: το παρελθόν του ανθρώπου είναι γεμάτο από άλυτα μυστήρια. Το βιβλίο "Τα Εβδομήντα Μεγάλα Μυστήρια του Αρχαίου Κόσμου" μας ταξιδεύει μέσα από μερικά από τα πιο μαγευτικά ερωτήματα που είναι σχετικά με εμάς, από την προέλευση και την εξέλιξη του ανθρώπου μέχρι τη μυστηριώδη κατάρρευση πολιτισμών που κάποτε είχαν γνωρίσει μεγάλη ακμή.

Αντλώντας στοιχεία από τη σύγχρονη επιστήμη και τις τελευταίες ανακαλύψεις, κορυφαίοι επιστήμονες ερευνούν τα πιο δύσκολα αινίγματα της ιστορίας, αρχίζοντας με την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους μύθους και τους θρύλους. Υπήρξε ποτέ ο Κήπος της Εδέμ; Υπάρχει κάποια βάση πραγματικών γεγονότων πίσω από το μύθο του Θησέα και του Μινώταυρου; Τι έγιναν οι Δέκα Χαμένες Φυλές του Ισραήλ; Ποια είναι η σημασία της Εποχής του Ονείρου των αυτόχθονων Αυστραλών; [...] Το βιβλίο εξετάζει με μεγάλη προσοχή αινιγματικούς τάφους όπως ο Τάφος 55 στην Κοιλάδα των Βασιλέων της Αιγύπτου -πιθανός χώρος ταφής του φαραώ Ακενατών- και γραφές που δεν έχουν αποκρυπτογραφηθεί, από την ετρουσκική μέχρι τη ρουνική και τη γλώσσα ρονγκορόνγκο. Τέλος, εξετάζει τις διαφωνίες γύρω από την κατάρρευση πολιτισμών, όπως ο Μινωικός και οι πολιτισμρί των Μάγια και των Μότσε του Περού, προσπαθεί δε, να εξηγήσει τι ρόλο μπορεί να έπαιξαν στην ιστορία του ανθρώπου οι προσκρούσεις κομητών επάνω στη γη.

Το βιβλίο "Τα Εβδομήντα Μεγάλα Μυστήρια του Αρχαίου Κόσμου" εμπλουτισμένο με φωτογραφίες και ενημερωτικά διαγράμματα, χάρτες και σχέδια, είναι ένας μοναδικός οδηγός για μερικά από τα πιο διαμφισβητούμενα προβλήματα του ανθρώπινου παρελθόντος και ανοίγει ένα παράθυρο σε κόσμους που έχουν εκλείψει.
Τίτλος βιβλίου:Τα εβδομήντα μεγάλα μυστήρια του αρχαίου κόσμου
Υπότιτλος βιβλίου:Η αποκάλυψη των μυστικών των πολιτισμών του παρελθόντος
Τίτλος πρωτότυπου:The Seventy Great Mysteries of the Ancient World
Εκδότης:Βασδέκης
Συντελεστές βιβλίου:Fagan, Brian M. (Συγγραφέας)
Γεδεών, Δημήτρης (Μεταφραστής)
ISBN:9789608273139
Στοιχεία έκδοσης: 2003
Κατηγορίες:Ιστορία
Γενικά Βιβλία > Διάφορα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες