Μεγαλώστε το παιδί σας με ανθοϊάματα Bach

Ένας οδηγός για χρήση των ιαμάτων κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας
Εκδότης:
Ελφίλ
Έτος:
2004
ISBN:
9789608267046
Σελίδες:
248
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεγαλώστε το παιδί σας με ανθοϊάματα Bach
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Μεγαλώστε το παιδί σας με ανθοϊάματα Bach
Η Ανθοθεραπεία του Ed. Bach, είναι ένα φυσικό θεραπευτικό σύστημα για την εξάλειψη των αρνητικών νοητικών και συγκινησιακών τάσεων, που όχι μόνο στερούν από τον άνθρωπο την απόλαυση της ζωής, αλλά θεωρείται ότι συμβάλλουν και ευθύνονται για μια σειρά σωματικών και συγκινησιακών ενοχλήσεων και διαταραχών.
Ο Dr. Edward Bach, εξέχων γιατρός κι ερευνητής αφιέρωσε τη ζωή και την καριέρα του στην αιτία και θεραπεία της ασθένειας και του πόνου.
Το αποτέλεσμα του ερευνητικού του έργου είναι τα 38 αβλαβή ανθοϊάματα, που παρασκευάζονται από μη-δηλητηριώδη φυτά και βότανα της υπαίθρου, κάθε ένα από τα οποία αναφέρεται σε μια διαφορετική πλευρά της ανθρώπινης ύπαρξης, της προσωπικότητας και της ψυχολογίας. Τα Ανθοϊάματα Bach έχουν δικαιωματικά κερδίσει τα τελευταία χρόνια μεγάλη διεθνή φήμη και αναγνώριση, με βάση την αποτελεσματικότητά τους, και χρησιμοποιούνται πλέον ευρύτατα σε όλο τον κόσμο.
Το βιβλίο αυτό μας δείχνει πώς αυτό το σύστημα θεραπευτικής μπορεί να βοηθήσει παιδιά από την βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, εξετάζοντας τις διάφορες φάσεις της ανάπτυξης, όπως παιδικές ασθένειες, μαθησιακές δυσκολίες, εφηβεία, σεξουαλική αγωγή, ναρκωτικά, αλκοολισμός, μελαγχολία, κι άλλες καταστάσεις, όπου το παιδί χρειάζεται μια σωστή ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη.
Το βιβλίο απευθύνεται βασικά σε γονείς, αλλά αποτελεί έναν θαυμάσιο οδηγό αναφοράς και για εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, μαίες, παππούδες, κηδεμόνες, καθώς και κάθε άλλον που έχει κάποιο ενεργητικό ενδιαφέρον γύρω από τη φροντίδα παιδιών κάθε ηλικίας.
Τίτλος βιβλίου:Μεγαλώστε το παιδί σας με ανθοϊάματα Bach
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας οδηγός για χρήση των ιαμάτων κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και της εφηβείας
Τίτλος πρωτότυπου:Growing up with Bach flower remedies
Εκδότης:Ελφίλ
Συντελεστές βιβλίου:Howard, Judy (Συγγραφέας)
Βεζάνη, Μέλπη (Μεταφραστής)
ISBN:9789608267046
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες