Εκθεσιοδρόμιο (τ.1)

Εκδότης:
Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών
Έτος:
1998
ISBN:
9789608624863
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκθεσιοδρόμιο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εκθεσιοδρόμιο (τ.1)
Το βιβλίο αυτο θεωρείται απαραίτητο γαι τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου, τους υποψηφίους των Γενικών Εξετάσεων, τους υποψηφίους των Διαγωνισμών Δημοσίου (ΑΣΕΠ) και τους διδάκοντες Καθηγητές.
Βασικός στόχος του είναι να καλλιεργήσει τα τρία βασικά στοιχεία με τα οποία οικοδομείται η έκθεση:
Τη Γνώση, δηλαδή τις ιδέες και αυτό πετυχαίνει με το απαραίτητο γνωστικό υλικό που παρέχει, οργανωμένο σε 17 βασικούς θεματικούς κυκλους, οι οποίοι καλύπτουν ενα ευρυτατο φάσμα του σύγχρονου προβληματισμού.
Την Κρίση, και αυτό πετυχαίνει με τις αφορμές που δίνονται για συζήτηση και προβληματισμό , καθώς και με τον μη τυποποιημένο τρόπο ανάλυσης κάθε θεματικής περιοχής. Τα θέματα για άσκηση που παρατίθενται στο τέλος κάθε θεματικής περιοχής συντελούν θετικά στην καλλιέργια της κρίσης.
Την Έκφραση, την οποία καλλιεργεί με τον δοκιμιακό λόγο και με την ποικιλία των γλωσσικών ασκήσεων που δίνονται στο τέλος κάθε θεματικής περιοχής.
Στο τέλος υπάρχει ποικιλία Παραθεμάτων, Βιβλιογραφικός Οδηγός καθώς και τα Θέματα που δόθηκαν στις Εξετάσεις, που προσφέρουν πολύτιμο υλικό στατιστικής,άρα πρακτικής, αξιοποίησης των θεματικών περιοχών.
Τίτλος βιβλίου:Εκθεσιοδρόμιο
Εκδότης:Εκδοτικός Όμιλος Συγγραφέων Καθηγητών
Συντελεστές βιβλίου:Γιώσας, Γιάννης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608624863
Στοιχεία έκδοσης: 1998
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες