Το μονοπάτι του Νίντζα

Μυστικές τέχνες
Εκδότης:
Αλκίμαχον
Έτος:
2009
ISBN:
9789606623585
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μονοπάτι του Νίντζα
Τιμή εκδότη:€30,43
Η τιμή μας: €27,39
στο καλάθι
Το μονοπάτι του Νίντζα
Παραδοσιακά, ο Νίντζα αποτελούσε ζωντανή έκφραση των Πολεμικών Τεχνών (Μπούντο). Όποτε κρινόταν αναγκαίο, ο Νίντζα προστάτευε τη ζωή του, όχι με θανατηφόρες τεχνικές, αλλά με τεχνικές που απέρρεαν από την οξεία επίγνωση του φυσικού περιβάλλοντος που τον πλαισίωνε. Απέφευγε συστηματικά τις περιττές συμπλοκές, και ακόμα και όταν ήταν οπλισμένος με σπαθί, κατάφερνε να βγει νικητής χωρίς να το λερώσει. Αυτές είναι οι πραγματικές τεχνικές του Νιντζούτσου -αυτές είναι οι αρχές της τέχνης στην οποία οι Νίντζα εντρυφούσαν με περίσσεια αφοσίωση.

Οι Νίντζα σκληραγωγούνταν εν μέσω της μυστικής ζωής που ζούσαν. Η εντατική τους εκπαίδευση στόχευε στο να τους καταστήσει ικανούς να προστατεύσουν τις οικογένειες, τη γενιά και τη χώρα τους. Τους προίκιζε με δύναμη, οξυδέρκεια και προσαρμοστικότητα, δίνοντάς τους την κατάρτιση που χρειάζονταν ώστε να είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν επιτυχώς οποιαδήποτε περίσταση.

Σήμερα, ο Δρ. Μασαάκι Χατσούμι είναι ο γνωστότερος Μεγάλος Δάσκαλος του Νιντζούτσου. Σε αυτό το βιβλίο αναλύει τις αρχές και τη σοφία του Νιντζούτσου, μίας πολεμικής τέχνης που εμπεριέχει χιλιάδες τεχνικές και αμέτρητες παραλλαγές. Παραθέτοντας πλήθος φωτογραφιών και λεπτομερών αναλύσεων, ο συγγραφέας αποκαλύπτει τα μυστικά αυτής της καταπληκτικής πολεμικής τέχνης. Διαβάζοντας το "Μονοπάτι του Νίντζα", ο αναγνώστης συνειδητοποιεί αφενός μεν ότι το Νιντζούτσου αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των πολεμικών τεχνών, αφετέρου δε ότι το Νιντζούτσου αναδεικνύει το μεγαλείο όλων των πολεμικών τεχνών.
Τίτλος βιβλίου:Το μονοπάτι του Νίντζα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυστικές τέχνες
Εκδότης:Αλκίμαχον
Συντελεστές βιβλίου:Μαντζώρου, Ελευθερία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606623585
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες