Το ηλεκτρολογικό σχέδιο (τ.2)

Βιομηχανικές εφαρμογές: Αυτοματισμοί
Εκδότης:
Ίων
Έτος:
2005
ISBN:
9789604112012
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ηλεκτρολογικό σχέδιο
Τιμή εκδότη:€18,26
Η τιμή μας: €16,43
στο καλάθι
Το ηλεκτρολογικό σχέδιο (τ.2)
Όπως ανέφερα χαρακτηριστικό στον πρόλογο του πρώτου μέρους του "Ηλεκτρολογικού σχεδίου", η αλματώδης εξέλιξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων, καθιστά απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωση, ιδιαίτερα στον τομέα των βιομηχανικών εφαρμογών όπου ο ανταγωνισμός των κατασκευαστριών εταιριών αποτελεί το βασικότερο κίνητρο εξέλιξης και ανάπτυξης.
Η τεχνολογική επανάσταση που επιτεύχθηκε με τα "Ηλεκτρονικό ισχύος" και τους "Προγραμματιζόμενους Λογικούς Ελεγκτές" (PLC), άνοιξε νέους ορίζοντες στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και των αυτοματισμών σ' αυτές. Έτσι η ανάπτυξη της τεχνολογίας της ρομποτικής (ROBOT) που εξελίσσεται και βελτ1ώνεται συνεχώς σ' όλους τους τομείς της βιομηχανίας, σύντομα θα ξεπεράσει και την πιο τολμηρή φαντασία.
Το πρόβλημα που δημιουργείται στους τεχνικούς, είναι η ενημέρωση και η επικοινωνία, στο πλαίσιο της ενωμένης Ευρώπης τουλάχιστον.
Από πλευράς επικοινωνίας, η IEC μέσω της CENELEC*, έχει αναλάβει τη διεθνή τυποποίηση όλων των ηλεκτρολογικών εφαρμογών και των αυτοματισμών.
Από πλευράς ενημέρωσης, σ' εμάς εναπόκειται η συνεχής παρακολούθηση και η εμπέδωση των νέων τεχνολογιών.
Αυτόν τον τομέα φιλοδοξεί να καλύψει "Το ηλεκτρολογικό σχέδιο - μέρος ΙΙ", με την υπόσχεση ότι αυτό θα ενημερώνεται συνεχώς σε κάθε επανέκδοση, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα που βρίσκουν βιομηχανικές εφαρμογές.

Τίτλος βιβλίου:Το ηλεκτρολογικό σχέδιο
Υπότιτλος βιβλίου:Βιομηχανικές εφαρμογές: Αυτοματισμοί
Περιέχει:Δισκέτα
Εκδότης:Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Γούτης, Ανδρέας (Συγγραφέας)
ISBN:9789604112012
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Τόμος:2/2
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες