Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο

Εκδότης:
Παπαϊωάννου
Έτος:
2005
ISBN:
9789608292178
Σελίδες:
333
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο
Εκτός κυκλοφορίας
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο
Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε...", "Χαράματα με το πρώτο λεωφορείο...", "Αχ Μαρία...", "Πάρε τον ηλεκτρικό...", "Η Λούλα...", "Το σκυλάκι το κανίς...", "Η πεθερά...", "Πολύ ωραίο στυλ...".
Ο Γιάννης Λογοθέτης (ΛΟΓΟ) "ζωγραφίζει" στο βινύλιο, όπως σκιτσάρει και στις γελοιογραφίες του, σκηνές από την καθημερινή ζωή, μιμήσεις πράξεως τελείας, αποτυπώνοντας με σατιρική διάθεση την τραγικότητα της ύπαρξής μας.
Από τους αρτιότερους τεχνίτες του στίχου, έγραψε μερικά από τα λυρικότερα ελληνικά τραγούδια, ενώ από ένα διάστημα και μετά αφοσιώθηκε στο σατιρικό τραγούδι το οποίο και καθιέρωσε στον ελληνικό χώρο.
Ευτύχησε να δει τα τραγούδια του, σχεδόν στο σύνολό τους, να γίνονται πολύ μεγάλες επιτυχίες και να βρίσκονται στο στόμα και το μειδίαμα ανθρώπων όλων των ηλικιών.
Μέσα από το τρυφερό, παραπονιάρικο, ονειροπόλο και αυτοσαρκαζόμενο ανθρωπάκι, βασικό ήρωα των στίχων και των σκίτσων του, αναδεικνύεται ο Άνθρωπος με Α Κεφαλαίο.
Σκοπός της σειράς "Έλληνες Στιχουργοί" είναι να γνωρίσει το κοινό το έργο τους και κυρίως να καταδειχθεί η αξία του στίχου "στο χαρτί", αφού απαλλαγμένος από το φορτίο της μελωδίας και της ερμηνείας, αποκαλύπτει τη δική του δυναμική και προβάλει την αυτονομία του.
Τίτλος βιβλίου:Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο
Εκδότης:Παπαϊωάννου
Συντελεστές βιβλίου:Λογοθέτης, Γιάννης (Συγγραφέας)
Κουρκουνάκης, Σπύρος (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789608292178
Σειρά εκδότη:Έλληνες Στιχουργοί
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2005
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Μουσική - Τραγούδι
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες