Λεκτική αντιπαράθεση

Ξεπερνώντας το φόβο της σύγκρουσης: Πανίσχυρες στρατηγικές επικοινωνίας για να "βγαίνουν όλοι κερδισμένοι"
Εκδότης:
Έσοπτρον
Έτος:
2009
ISBN:
9789606765391
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λεκτική αντιπαράθεση
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λεκτική αντιπαράθεση
"Μια από τις μεγαλύτερες ανεπάρκειες του πολιτισμού μας είναι η αδυναμία μας να αντιμετωπίσουμε λεκτικά ο ένας τον άλλον. H ανεπάρκεια αυτή σκοτώνει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
Η ικανότητά μας να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας έχει αντικατασταθεί από απάθεια, επιφανειακή αντιμετώπιση, από ένα "το μόνο που θέλω είναι η ηρεμία μου"

(Δρ. Gerard)

Mε αρχικό του τίτλο "Tο Ξίφος της Aντιπαράθεσης", το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο/εγχειρίδιο, που διδάσκει στον αναγνώστη τον τρόπο να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους γύρω του και να επιλύει τα ποικίλα προβλήματα που προκύπτουν -είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική του ζωή- δίχως να υποχωρεί στη λεκτική πίεση και τις απαιτήσεις των άλλων, αποβάλλοντας τον φόβο της σύγκρουσης.

"Oι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ποτέ τους διδαχθεί πώς να επικοινωνούν αποτελεσματικά μεταξύ τους." Προσφέροντας συγκεκριμένες και λεπτομερείς οδηγίες, καθώς και ποικιλία πρακτικών παραδειγμάτων, ο Δρ. Gerard αποκαλύπτει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και στρατηγικές που ενισχύουν την προσωπική μας δύναμη, εδραιώνουν την αυτοπεποίθησή μας, και μας εξασφαλίζουν την αμοιβαία επωφελή επικοινωνία και συνεργασία με τους άλλους.
Τίτλος βιβλίου:Λεκτική αντιπαράθεση
Υπότιτλος βιβλίου:Ξεπερνώντας το φόβο της σύγκρουσης: Πανίσχυρες στρατηγικές επικοινωνίας για να "βγαίνουν όλοι κερδισμένοι"
Εκδότης:Έσοπτρον
Συντελεστές βιβλίου:Gerard, Robert V. (Συγγραφέας)
Ρούσσου, Δήμητρα (Μεταφραστής)
ISBN:9789606765391
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2009
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Γνωστική Ψυχολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες