Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ

Εκδότης:
Anubis
Έτος:
2005
ISBN:
9789603064961
Σελίδες:
294
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ
Τα όνειρά του είναι σκοτεινά...
Τα φονικά του ένστικτα αποτρόπαια...
Όμως μόνο οι εγκληματίες έχουν λόγο να τον φοβούνται...
Ένα σύγχρονο αστυνομικό μυθιστόρημα που έγινε δεκτό με ενθουσιασμό στις ΗΠΑ και μεταφράστηκε στα γερμανικά, τα ιταλικά και τα γαλλικά, γνωρίζοντας ανάλογη επιτυχία. Ο συγγραφέας του, Jeff Lindsay, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη συγγραφή του δεύτερου αστυνομικού μυθιστορήματος με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ντέξτερ Μόργκαν.
Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.
Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.
Η ήσυχη ζωή του αλλάζει ξαφνικά όταν το Μαϊάμι συγκλονίζεται από τη δράση ενός μανιακού δολοφόνου που φαίνεται να μιμείται τον Ντέξτερ. Ένα τρομακτικό ερώτημα γεννιέται μέσα του. Μήπως τελικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα στυγερά εγκλήματα που με τόσο ζήλο προσπαθεί να εξιχνιάσει;
Τίτλος βιβλίου:Τα σκοτεινά όνειρα του Ντέξτερ
Εκδότης:Anubis
Συντελεστές βιβλίου:Lindsay, Jeff (Συγγραφέας)
Αυγουστίνου, Παρασκευή (Μεταφραστής)
ISBN:9789603064961
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες