Αστικοί θρύλοι

Εκδότης:
Αρχέτυπο
Έτος:
2005
ISBN:
9789604210725
Σελίδες:
219
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αστικοί θρύλοι
Τιμή εκδότη:€13,90
Η τιμή μας: €12,51
στο καλάθι
Αστικοί θρύλοι
Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, το ανεξερεύνητο θέμα των Αστικών Θρύλων (Urban Legends) παρουσιάζεται μέσα από μια πλήρη συλλογή ιστοριών και διηγήσεων που ξεδιπλώνουν το αλλόκοτο θέμα της νεομυθολογίας που κυριαρχεί στις πόλεις του 21ου αιώνα.
Στο βιβλίο αυτό, θα διηγηθούμε μερικές από τις πιο τρομαχτικές, απίστευτες όσο και αστείες ιστορίες που αναπτύχθηκαν στις πόλεις μας. Θα συναντήσουμε κτίρια που χτίστηκαν ανάποδα, στοιχειωμένους δρόμους, τόπους και περιοχές που αψηφούν τη φυσική ροή του χρόνου, σπίτια καταραμένα από νεκρούς, ιστορίες από ανθρώπους που αντίκρισαν πνεύματα μπροστά σε καθρέπτες, απόκρυφα σύμβολα σε μεταλλικές πλάκες των πεζοδρομίων, μυστηριώδη μεταλλαγμένα όντα που κατοικούν στους υπονόμους, παράξενες δοξασίες και φήμες που κυκλοφορούν για τους υπόγειους κόσμους κάτω από τις μεγαλουπόλεις, αποκρουστικές ιστορίες που ακούγονται στις φοιτητικές εστίες, επικίνδυνα ιατρικά περιστατικά, αστικά αινίγματα που κατέγραψε από άλλες εποχές ο μεγάλος Τσαρλς Φορτ, διηγήσεις για ψεύτικα σπίτια και για μαγικά πλάσματα.
Αστικούς θρύλους από το Παρίσι του παρελθόντος και το Λονδίνο του σήμερα. Από την πολύβουη Αθήνα και τη μελαγχολική Θεσσαλονίκη. Από τη σκοτεινή Πράγα και το άγνωστο Point Pleasant. Το μυστήριο με τα απαγορευμένα snuff movies αλλά και τους σατανιστές που στοιχειώνουν σαν άλλοι βρυκόλακες τη νυχτερινή ζωή. Θα μιλήσουμε για τα παράξενα Gremlins και τα εστιατόρια που μπορούν να σκοτώσουν εν αγνοία μας κάθε αθώα ψυχή. Θα παρουσιάσουμε ζώα που εξαφανίστηκαν όπως και αόρατες πολιτείες. Θα εξερευνήσουμε εγκαταλειμμένα εργοστάσια και θα ανακαλύψουμε αλλόκοτες συνωμοσίες που ίσως να συμβαίνουν και στη δική σας πόλη.
Κάτι Υπάρχει Εκεί Έξω!
Τίτλος βιβλίου:Αστικοί θρύλοι
Εκδότης:Αρχέτυπο
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Σταματιάδου Μαρία Β. (Συγγραφέας)
Ιωαννίδης, Γιώργος, ψυχολόγος (Συγγραφέας)
Κωνσταντινίδης, Γιάννης (Συγγραφέας)
Περιστερίδης, Νικόλαος Κ. (Συγγραφέας)
Κατσαντάμης, Σπύρος (Συγγραφέας)
Στάμος, Βασίλης (Συγγραφέας)
Μουρατίδου, Γεωργία (Συγγραφέας)
Μαυραγάνης, Κωνσταντίνος (Συγγραφέας)
Ελμάζης, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604210725
Σειρά εκδότη:Μυστική Βιβλιοθήκη
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2005, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Γενικά Βιβλία > Μυθολογία

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες