Δουλεύοντας με το MS Project 2003

Εκδότης:
Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Έτος:
2005
ISBN:
9789608105782
Σελίδες:
215
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δουλεύοντας με το MS Project 2003
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
στο καλάθι
Δουλεύοντας με το MS Project 2003
Το Πακέτο Microsoft Office Project Professional 2003 μπορεί ν' αποτελέσει ένα ουσιαστικό συστατικό του Πληροφοριακού Συστήματος ενός μικρο­μεσαίου έργου, δηλαδή ένα "πληροφοριακό εργαλείο", το οποίο μπορεί να υποβοηθήσει σημαντικά στην άσκηση ορισμένων πτυχών της Διοίκησης Δια­χείρισης Έργου.
Θα πρέπει, πάντως, να τονιστεί ότι, δεν θα πρέπει να ταυτίζεται η χρήση αυτού του πακέτου με την άσκηση της Διοίκησης Διαχείρισης Έργου.
Η σημαντική βοήθεια που μπορεί να παρέχει σ' έναν Project Manager συνίσταται στο ότι αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο στην παρουσίαση και ανάλυση των:
-Διαφορετικών σεναρίων κατά το Σχεδιασμό. Φυσικά τα εισαγόμενα δεδομένα αποτελούν προϊόν μιας ευρύτερης νοητικής προεργασίας (π.χ. διαχείριση αντικειμένου, διαχείριση κινδύνων, διαχείριση ποιό­τητας κλπ.), το οποίο με τη σειρά του αποτελεί προϊόν της γνώσης της Διοίκησης Διαχείρισης Έργου.
-Αποτελεσμάτων κατά την Υλοποίηση του έργου, δηλαδή κατά την Παρακολούθηση και τον Έλεγχο, αλλά και στη δημιουργία "ιστορικών" δεδομένων αξιοποιήσιμα σε μελλοντικά έργα.
Η ανάπτυξη της παρουσίασης ακολουθεί ένα κοινό "λογικό δρόμο", από το απλό προς το συνθετότερο, με οδηγό ένα βασικό παράδειγμα (αλλά και μερικά ενδιάμεσα παραδείγματα), το οποίο επιτρέπει την προβολή των πολλών και πολύπλευρων διαφορετικών δυνατοτήτων του πακέτου, με πολύ απλό και ευκολονόητο τρόπο.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι διαφορές μεταξύ του Project 2003 και του Project 2000 δεν είναι μεγάλες, πράγμα που επιτρέπει τη χρήση του βιβλίου και για την εκμάθηση του Project 2000, καθώς ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να εντο­πίσει, στην πορεία, αυτές τις διαφορές.
Τίτλος βιβλίου:Δουλεύοντας με το MS Project 2003
Εκδότης:Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Συντελεστές βιβλίου:Δημητριάδης, Αντώνης (Συγγραφέας)
ISBN:9789608105782
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες