Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι

Η κρυφή γενεαλογία του Ιησού και άλλα μυστήρια
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789602098486
Σελίδες:
312
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι
Τον τελευταίο καιρό, το μυθιστόρημα "Κώδικας Da Vinci" του Νταν Μπράουν έχει σαρώσει στις λίστες πωλήσεων σε όλο τον κόσμο. Όμως, λίγοι γνωρίζουν την πραγματική ιστορία στην οποία βασίστηκε ο Νταν Μπράουν, μια πλοκή που αποτελεί κλειδί για την κατανόηση της απόκρυφης ιστορίας των τελευταίων τριών χιλιετιών.
Μυστικές αδελφότητες, η σχέση τού Ιησού του Ναζωραίου με τη Μαρία Μαγδαληνή, η ιερή δυναστεία των Μεροβίγγιων, το Τάγμα των Ναϊτών και το μεγάλο μυστικό του, οι γνώσεις που είχε στην κατοχή του το Κοινό της Σιών, και το αίνιγμα των χειρογράφων που ανακαλύφθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα στη Ρεν λε Σατώ αποτελούν μέρος της έρευνας του βιβλίου "Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι", το οποίο αντιπροσωπεύει μια ιστορική διερεύνηση χωρίς προηγούμενο.
"Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι" έχουν ήδη γίνει μπεστ σέλερ σε Ισπανία, Μεξικό, Περού, Κολομβία, και Αργεντινή, γεγονός που οφείλεται τόσο στην έκταση που έχει προσλάβει το φαινόμενο Ντα Βίντσι, όσο και στον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο το συγκεκριμένο βιβλίο παρουσιάζει και αναλύει τις διάφορες πτυχές του μυστηρίου.
Το βιβλίο περιλαμβάνει έγχρωμο ένθετο τριάντα δύο σελίδων, στο οποίο παρουσιάζεται η πιο εξονυχιστική ανάλυση που έχει γίνει μέχρι σήμερα σχετικά με το αμφιλεγόμενο αριστούργημα του Λεονάρντο, το "Μυστικό Δείπνο". Στο ένθετο παρατίθενται επίσης αναλύσεις χειρογράφων, καθώς και επεξηγηματικά σχέδια και χάρτες όπου παρουσιάζονται οι κύριες τοποθεσίες που αναφέρονται στην υπόθεση και ο τρόπος που θα τις βρείτε, το Άγιο Δισκοπότηρο, οι Μεγάλοι Μάγιστροι του Κοινού της Σιών, ο μυστικός κώδικας στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, και άλλα πολλά. Πρόκειται για ένα ακριβές και μοναδικό ντοκουμέντο.
Τίτλος βιβλίου:Τα κλειδιά του κώδικα Ντα Βίντσι
Υπότιτλος βιβλίου:Η κρυφή γενεαλογία του Ιησού και άλλα μυστήρια
Τίτλος πρωτότυπου:Las claves del código da Vinci
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Fernández - Bueno, Lorenzo (Συγγραφέας)
Fernández - Urresti, Mariano (Συγγραφέας)
Καρανικολός, Κώστας (Μεταφραστής)
ISBN 10:
ISBN 13:
9602098481
9789602098486
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση: 2005
Τόμος:
Σημείωση:Περιέχει έγχρωμο ένθετο με χάρτες και εικόνες.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Δοκίμιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες