Πικάντικες ιστορίες

Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2005
ISBN:
9789600340075
Σελίδες:
143
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πικάντικες ιστορίες
Τιμή εκδότη:€10,60
Η τιμή μας: €9,54
στο καλάθι
Πικάντικες ιστορίες
Η ντίβα του σινεμά συναινεί πρόθυμα στο δημόσιο διασυρμό της. Στον πατέρα καταλογίζουν ολότελα διαφορετικά κατορθώματα από εκείνα που γνωρίζει ο κανακάρης του. Η ανερχόμενη ηθοποιός κατέρχεται εξίσου θεαματικά. Δύσμοιροι πέφτουν από ψηλά και θέλγουν την τηλεοπτική ρεπόρτερ. Αν και υποφέρει από ρευματισμούς, ο Άγιος Βασίλης δεν αμελεί την ίαση των ψυχών.
Ο συγγραφέας αναπολεί τα λογοκριμένα βυζιά της εφηβείας. Το κοριτσάκι τιμωρείται για την αυστηρή προσήλωσή του στην κυριολεξία. Η ψυχολόγος ψαρεύει ακίνδυνους γραφικούς για τις κάμερες. Η φιλία δοκιμάζεται γύρω από την πράσινη τσόχα. Ο μαγκούφης πιάνεται στο δόκανο του μπόμπιρα. Ο ειδικός σύμβουλος για την τρομοκρατία παραδέχεται την ανεπάρκειά του. Ο πελάτης αναζητάει αδιαφιλονίκητα τεκμήρια αγάπης στις πορνοταινίες.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος καταγράφει μικρές ή μεγάλες ιδιοτροπίες, μικρές ή μεγάλες παρεκκλίσεις από την καθημερινή ρουτίνα. Με ιλαρή διάθεση, ακόμη και όταν το θέμα δεν του αφήνει σπουδαία περιθώρια, επικεντρώνει την πρσοχοή του αναγνώστη στο σημείο που διασταυρώνεται η μικροπρέπεια με τη μεγαθυμία και, παρά τις αντίξοες συνθήκες, επιβιώνει η τρυφερότητα.
Τίτλος βιβλίου:Πικάντικες ιστορίες
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Τατσόπουλος, Πέτρος, 1959- (Συγγραφέας)
ISBN:9789600340075
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες