Δεύτερη γέννα

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2009
ISBN:
9789601633862
Σελίδες:
96
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δεύτερη γέννα
Τιμή εκδότη:€8,62
Η τιμή μας: €7,76
στο καλάθι
Δεύτερη γέννα
Μια γυναίκα πριν από τα πενήντα, η Ρένα, έρχεται στην Αθήνα για να οργανώσει τα γενέθλια της φοιτήτριας κόρης της, της Έλενας. Καθώς η Ρένα προσπαθεί να βάλει το σπίτι σε μια τάξη, θυμάται κομματιαστά επεισόδια της ζωής της, τη ρήξη με τον άντρα της, τη μοναξιά των τελευταίων μηνών.

Όμως κάτι παράξενο συμβαίνει μέσα στο σπίτι, καθώς η κόρη της δεν έρχεται ποτέ. Η μάνα συνειδητοποιεί αυτό που προσπαθούσε να μην παραδεχτεί: ότι η κόρη της δεν υπάρχει πια κι εκείνη συνεχίζει να ζει σε ένα ψέμα. Η παραδοχή του τραγικού χαμού της κόρης της, ύστερα από ένα βιασμό, την οδηγεί σε μια άλλη διάσταση, στη συμφιλίωση με τον εαυτό της και στην ονειρική "δεύτερη γέννα" του παιδιού της. Πρόκειται για ένα συγκινητικό γυναικείο μονόλογο, καθώς αναβλύζει βαθιά από την ψυχή μιας μάνας και μιας παρατημένης γυναίκας.

Τον Αύγουστο του 2009 η "Δεύτερη γέννα" παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου ως θεατρικό αναλόγιο με τη Φιλαρέτη Κομνηνού και θα ανεβεί ως θεατρική παράσταση τον χειμώνα με πρωταγωνίστρια την ίδια.
Τίτλος βιβλίου:Δεύτερη γέννα
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Γρηγοριάδης Θεόδωρος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601633862
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2009
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες