Η υπόλοιπη ζωή

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Μπίμπης Στερέωμα
Έτος:
2001
ISBN:
9789604330331
Σελίδες:
221
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η υπόλοιπη ζωή
Τιμή εκδότη:€9,49
Η τιμή μας: €8,54
Η υπόλοιπη ζωή
Ο συμπαθητικός Ίθεν, χαμαιλέων της ζωής, κουρασμένος και μαραμένος ουτοπιστής και ονειροπόλος, χρειάζεται ένα κίνητρο για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά δεν το ξέρει.
Ανοιχτός, μυθιστορηματικός, δηλαδή "πολυπρόσωπος", ο μεσήλικας Ίθεν είναι μετανάστης στο Σικάγο βολεμένος στο μαγαζάκι του και στην ταμειακή μηχανή, ενώ, κατά διαστήματα, σημειώνει στο σημειωματάριο του τις απίθανες συμπτώσεις και παραδοξότητες της ζωής.
Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η παρθένα, πανούργα Ινδιάνα Αραμίντα. Αυτή θ' ανάψει φωτιές σε ένα story συνεχών ανατροπών, στο οποίο "παίζουν" : το "τέλος" της ιστορίας, η προδοσία, η τρομοκρατία, το αντάρτικο, η Πράγα σαν συμβολικός χώρος της λογοτεχνίας, η Ελλάδα σαν χώρος μελλοντικής και γλυκιάς απόσυρσης και νοσταλγίας, το ψαροχώρι του Μέξικο και η φτώχια, η αδικία, η χαμένη ελπίδα... Όμως για να δεθούν χρειάζονται τον έρωτα.
Η εμφάνιση του θηλυκού στοιχείου που συμβολίζει τη μυθιστορηματική απόλαυση, τη σιέστα του στοχασμού, το παιχνίδι σωστού-λάθους, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και η ζωή του ισορροπημένου μεσήλικα θα μετατραπεί σε περιπέτεια. [...]
Κώστας Καλημέρης
Τίτλος βιβλίου:Η υπόλοιπη ζωή
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Μπίμπης Στερέωμα
Συντελεστές βιβλίου:Τσάκαλης, Αντρέας (Συγγραφέας)
ISBN:9789604330331
Στοιχεία έκδοσης: 2001
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες