Στραβαγκάντζα

Η πολιτεία των αστεριών
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2005
ISBN:
9789601616025
Σελίδες:
549
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στραβαγκάντζα
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στραβαγκάντζα
Η Τζόρτζια είναι ένα συνηθισμένο δεκαπεντάχρονο κορίτσι που ζει στο Λονδίνο με τη μητέρα της, τον πατριό της και τον ετεροθαλή αδερφό της, τον οποίο αποφεύγει όσο μπορεί.
Το μοναδικό της καταφύγιο είναι η ιππασία, αφού λατρεύει τα άλογα.
Η ζωή της, όμως θα αλλάξει εντελώς, όταν θα αποκτήσει τη μινιατούρα ενός φτερωτού αλόγου. Χάρη σ' αυτό θα βρεθεί σε μια παράξενη και συναρπαστική μεσαιωνική πόλη, τη Ρεμόρα, που ανήκει σε κάποια άλλη διάσταση και θυμίζει πολύ τη Σιένα.
Εκεί θα συναντήσει τους ήρωες, του πρώτου τόμου της τριλογίας Στραβαγκάντζα - Η πολιτεία με τις Μάσκες, τον Λυσιέν, παλιό συμμαθητή της, που όμως τώρα πια είναι ένας Περιπλανητής, τον καθηγητή Γουίλλιαμ Ντέθριτζ, το μυστηριώδη Ροντόλφο Ρόσσι, τη μασκοφορεμένη δούκισσα Αριάννα και πολλούς άλλους συναρπαστικούς χαρακτήρες που ζουν στην πανέμορφη Ρεμόρα, την Πολιτεία των Αστεριών.
Η Τζόρτζια θα ενώσει τις δυνάμεις της με την αδελφότητα των Περιπλανητών και θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη οικογένεια των Ντι Κίμικι, που σχεδιάζουν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της μυθικής Ταλίας. Οι ανομολόγητοι έρωτες, τα ασίγαστα πάθη, οι οικογενειακές συγκρούσεις, οι αγνές φιλίες κι ένα μυστηριώδες φτερωτό άλογο συνθέτουν μια συναρπαστική περιπέτεια, που στέκει επάξια ως συνέχεια του πρώτου βιβλίου της τριλογίας.
Τίτλος βιβλίου:Στραβαγκάντζα
Υπότιτλος βιβλίου:Η πολιτεία των αστεριών
Τίτλος πρωτότυπου:Stravaganza: City of stars
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Hoffman, Mary, 1945- (Συγγραφέας)
Φωτιάδης, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601616025
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2005
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες