Στον ήχο των τυμπάνων

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789606204821
Σελίδες:
523
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στον ήχο των τυμπάνων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Στον ήχο των τυμπάνων
Κυνηγημένος από αδίστακτους εχθρούς που απειλούν τη ζωή του, ο νεαρός Κερμπουσάρ ξεκινά από την πατρίδα του τη Βρετάνη ένα μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη του 12ου αιώνα. Πολεμιστής, εραστής και διανοούμενος, ρίχνεται με τόλμη σ’ αυτή την περιπέτεια αναζητώντας γνώση, πλούτη αλλά και εκδίκηση...
Ο δρόμος του, γεμάτος θαύματα και κινδύνους, τον φέρνει από τις ανεμοδαρμένες ακτές της πατρίδας του στην επιβλητική Μαυριτανική Ισπανία και την αριστερή όχθη του Παρισιού που σφύζει ήδη από ζωή. Κι από κει, διασχίζοντας την Ευρώπη, μέχρι τις άγριες στέπες της Ρωσίας και την ξακουστή Κωνσταντινούπολη των Βυζαντινών, την πύλη της Ανατολής. Από τα κάστρα των ιπποτών, τις γαλέρες με τους σκλάβους κωπηλάτες και τα ποτισμένα με αίμα πεδία των μαχών, στο άδυτο του υπνοδωματίου μιας πριγκίπισσας, τη μεγάλη βιβλιοθήκη του Χαλίφη της Κόρδοβα και, τέλος, το απόρθητο φρούριο της Κοιλάδας των Ασασίνων.
Ένας από τους καλύτερους συγγραφείς έργων εποχής ζωντανεύει με τα πιο συναρπαστικά χρώματα έναν μακρινό και γοητευτικό κόσμο θρύλων, ανδρείας και μεγαλείου, σε μια κλασική περιπέτεια που αγάπησαν εκατομμύρια αναγνώστες.
Τίτλος βιβλίου:Στον ήχο των τυμπάνων
Τίτλος πρωτότυπου:The walking drum
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:L' Amour, Louis (Συγγραφέας)
Μπάρμπης, Κωνσταντίνος (Μεταφραστής)
ISBN:9789606204821
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Ιστορικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες