Οι άρχοντες της αβύσσου

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2005
ISBN:
9789600427929
Σελίδες:
179
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι άρχοντες της αβύσσου
Τιμή εκδότη:€9,13
Η τιμή μας: €8,22
Οι άρχοντες της αβύσσου
Το τρίτο βιβλίο μετά "Το χαμένο νησί" και "Το κορίτσι από την Ατλαντίδα" της νέας σειράς περιπέτειας και φαντασίας που θα ολοκληρωθεί σε δέκα βιβλία.
Πατώντας στον θρυλικό "Ναυτίλο" του Ιουλίου Βερν, ο γνωστότερος γερμανός συγγραφέας της λογοτεχνίας του φανταστικού, Βόλφγκανγκ Χολμπάιν, δημιουργεί μία νέα πρωτότυπη ιστορία που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.
Με τους "Άρχοντες της αβύσσου" συνεχίζεται η επιχείρηση Ναυτίλος, μια συναρπαστική περιπέτεια σε άγνωστα μέρη. Ο Μάικ και οι φίλοι του ταξιδεύουν και πάλι με το Ναυτίλο. Μαζί τους βρίσκονται η Σερένα, η τελευταία πριγκίπισσα της Ατλαντίδας, και ο Άσταροθ, ο μονόφθαλμος μαύρος γάτος. Στο βυθό της θάλασσας ανακαλύπτουν έναν υπέροχο κόσμο με κοραλλένια δάση και φιλικούς κατοίκους. Όμως η Σερένα χρησιμοποιεί τις μαγικές της δυνάμεις και τους υποχρεώνει όλους να την υπακούν. Ο Μάικ, προκειμένου να αποφύγει μια μάχη, πρέπει να μπει στην πολιτεία της μαύρης πέτρας όπου ζει ένα αλλόκοτο πλάσμα. Μαζί με το φίλο του το γάτο Άσταροθ, ο Μάικ θα μπει σ’ αυτήν τη νέα, επικίνδυνη περιπέτεια.
Τίτλος βιβλίου:Οι άρχοντες της αβύσσου
Τίτλος πρωτότυπου:Die Herren der Tiefe
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Hohlbein, Wolfgang (Συγγραφέας)
Χατζηαντωνίου, Ζέτα (Μεταφραστής)
ISBN:9789600427929
Σειρά εκδότη:Επιχείρηση Ναυτίλος
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες