Το πιόνι της προφητείας

Το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ
Εκδότης:
Φανταστικός Κόσμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789608167513
Σελίδες:
379
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το πιόνι της προφητείας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το πιόνι της προφητείας
Ένα μεγαλειώδες έπος, που σκιαγραφεί την ιστορία, τις μάχες και τους πολέμους εφτά χιλιάδων χρόνων ανάμεσα σε θεούς, βασιλιάδες και ανθρώπους. Ένα έπος που περιγράφει παράξενους τόπους και γεγονότα, που μιλάει για τη μοίρα για μια προφητεία που πρέπει να εκπληρωθεί!
Πριν από πολύ καιρό, μας λέει ο αφηγητής, ο μοχθηρός Θεός Τόρακ θέλησε να κυριαρχήσει στον κόσμο και οδήγησε σε πόλεμο θεούς και ανθρώπους. Όμως, χάρη στο Μάγο Μπέλγκαραθ, οι άνθρωποι ανέκτησαν τη Σφαίρα που προστάτευε τους κατοίκους της δύσης. Όσο βρισκόταν ασφαλής στη Ρίβα, συνέχιζε η προφητεία, οι άνθρωποι δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο.
Όλα αυτά όμως, δεν ήταν παρά απλές ιστορίες και ο Γκάριον δεν πίστευε σε μαγείες και παραμύθια, παρ' όλο που ο σκοτεινός και χωρίς σκιά άντρας τον στοίχειωνε επί χρόνια.
Μεγαλωμένος από τη θεία του, την Πολ, σε μια ήσυχη φάρμα, δεν είχε κανέναν τρόπο να μάθει πως ο Αποστάτης σχεδίαζε να αφυπνίσει τον τρομερό Τόρακ και πως οι άνθρωποι που αγαπούσε θα τον οδηγούσαν σε μια αναζήτηση απαράμιλλης μαγείας και κινδύνων, για τους οποίους δεν είχε ιδέα.
Για λίγο, η ονειρική του αθωότητα ήταν ασφαλής, γαλήνια και προστατευμένη από τη γνώση της παράξενης κληρονομιάς του. Για λίγο, όμως...
Έτσι αρχίζει το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ.
Τίτλος βιβλίου:Το πιόνι της προφητείας
Υπότιτλος βιβλίου:Το πρώτο βιβλίο του Μπέλγκαριαντ
Τίτλος πρωτότυπου:Pawn of prophecy: Book one of the Belgariad
Εκδότης:Φανταστικός Κόσμος
Συντελεστές βιβλίου:Eddings, David (Συγγραφέας)
Γερογιάννης, Κώστας (Μεταφραστής)
Θεοδωρίδου, Θεοδώρα (Επιμελητής)
ISBN:9789608167513
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες