Χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων

Εκδότης:
Σταμούλη Α.Ε.
Έτος:
2004
ISBN:
9789603514862
Σελίδες:
388
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων
Τιμή εκδότη:€28,40
Η τιμή μας: €25,56
Χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων
Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι η παρουσίαση των συγχρόνων μεθόδων χρηματοοικονομικής αναλύσεως των λογιστικών καταστάσεων των επιχειρήσεων, προκειμένου τα πορίσματά της να αποτελέσουν γνώμονα στη λήψη αποφάσεων οικονομικού περιεχομένου, βασιζόμενων σε επιστημονικά κριτήρια.
Η χρηματοοικονομική ανάλυση ενδιαφέρει πολλές κατηγορίες μεμονωμένων ατόμων και οικονομικών οργανισμών, ανάλογα με τη θέση που κατέχει και το ρόλο που παίζει καθένα από αυτά στην οικονομία.
Είναι γεγονός ότι η χρηματοοικονομική ανάλυση αποτελεί σήμερα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια διαφόρων φορέων, όπως τραπεζών, εταιρειών επενδύσεων, μεμονωμένων επενδυτών, διοικήσεων των επιχειρήσεων κ.λπ. Οι τελευταίες χρησιμοποιούν ευρύτατα τα πορίσματα της εν λόγω αναλύσεως, διότι μέσω αυτής μπορούν να διαπιστώσουν κατά πόσον η πολιτική που ακολουθούν είναι επιτυχής και αποδοτική για την επιχείρηση, ως και πώς διαγράφονται οι προοπτικές της για το μέλλον.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη χρήση των συγχρόνων μεθόδων χρηματοοικονομικής αναλύσεως των λογιστικών καταστάσεων των επιχειρήσεων και στους φοιτητές των Ανωτάτων και Ανωτέρων Οικονομικών Σχολών.
Για την κατανόηση του περιεχομένου αυτού απαιτείται η γνώση των βασικών, τουλάχιστον, αρχών της χρηματοοικονομικής λογιστικής.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Χρηματοοικονομική ανάλυση λογιστικών καταστάσεων
Εκδότης:Σταμούλη Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Νιάρχος, Νικήτας Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9789603514862
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες