Ονειρικά Χριστούγεννα

250 συνταγές και ιδέες για ζεστές χριστουγεννιάτικες γιορτές
Εκδότης:
Alba
Έτος:
2006
ISBN:
9789608806658
Σελίδες:
159
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ονειρικά Χριστούγεννα
Τιμή εκδότη:€15,21
Η τιμή μας: €13,69
στο καλάθι
Ονειρικά Χριστούγεννα
Χαρούμενα κάλαντα και παιδικές φωνές σκορπούν μήνυμα αγάπης γιορτινό. Γνώριμες μελωδίες και μεθυστικά αρώματα ξυπνούν το παιδί μέσα μας και φέρνουν στο νου αλλοτινές μέρες γεμάτες αγαπημένες αναμνήσεις. Τα πιο μελωδικά τραγούδια έχουν γραφεί για τα Χριστούγεννα και οι πιο εύγεστες συνταγές έχουν δημιουργηθεί για τη μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας. Το σπίτι μας θα ανοίξει και φέτος για να υποδεχτούμε συγγενείς και φίλους, αγαπημένα πρόσωπα που θα καθίσουν άλλη μια χρονιά γύρω από το ίδιο τραπέζι για να μοιραστούν εκλεκτά εδέσματα και να ευχαριστήσουν με ένα στόμα μια φωνή το Χριστό για τα πραγματικά δώρα αγάπης: υγεία, οικογένεια, ειρήνη.
Αν λατρεύετε τα Χριστούγεννα όπως εγώ γιατί είναι η εποχή που αφήνεστε στη μαγεία του παραμυθιού και ξαναγίνεστε παιδιά, μην αντισταθείτε κι αφήστε το συναρπαστικό αυτό συναίσθημα να σας κατακλύσει. Πλημμυρίστε το σπίτι από χαρμόσυνα τραγούδια και την κουζίνα από γνώριμες ευωδιές. Κάντε την υπερβολή και στολίστε κάθε γωνιά του σπιτιού. Αδράξτε την ευκαιρία να διοργανώσετε μικρές καθημερινές γιορτές όλο το μήνα Δεκέμβριο.
Μοιράστε σε όλους σας τους φίλους δώρα πρωτότυπα φτιαγμένα με πολύ μεράκι από την κουζίνα σας. Αφήστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο τραπέζι τα γλυκά για τον Άγιο Βασίλη και ένα μικρό σημείωμα που να τον παρακαλεί το συναίσθημα αυτό της παιδικής αθωότητας να μείνει μαζί σας όλο το χρόνο. Κι αν η μαγεία των Χριστουγέννων σας λείψει όταν περάσει, οι νόστιμες συνταγές θα σας τη θυμίζουν κάθε μήνα του χρόνου.
Τίτλος βιβλίου:Ονειρικά Χριστούγεννα
Υπότιτλος βιβλίου:250 συνταγές και ιδέες για ζεστές χριστουγεννιάτικες γιορτές
Εκδότης:Alba
Συντελεστές βιβλίου:Αλεξιάδου, Αλεξία (Συγγραφέας)
Δρακόπουλος, Γιώργος (Φωτογράφος)
Αθανασοπούλου, Βιβιάννα (Φωτογράφος)
ISBN:9789608806658
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Μαγειρική
Μαγειρική > Ζαχαροπλαστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες