Η γεύση της ζωής

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2005
ISBN:
9789604508440
Σελίδες:
395
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η γεύση της ζωής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η γεύση της ζωής
Ιταλία, 1964. Η Μαρία Ντομένικα είναι η μεγαλύτερη κόρη μιας οικογένειας αγροτών σ' ένα μικρό χωριό του Νότου, το Σαν Τζούλιο. Στα δεκάξι της, η ζωή της περιορίζεται ανάμεσα στη μονίμως σε αναβρασμό κουζίνα της μητέρας της και το Καφέ Άντζελι, μια ζεστή γωνιά όπου σερβίρονται δυνατός καφές, πεντανόστιμα τυροπιτάκια με ρικότα και άφθονες φιλικές συμβουλές.
Η Πεπίνα κι ο Ερμίνιο Καρόζα, οι γονείς της Μαρίας, έχουν μεγάλα σχέδια για την όμορφη πρωτότοκή τους. Αλλά εκείνη έχει τα δικά της όνειρα...
Από το φτωχικό Νότο στην αστραφτερή Ρώμη του '60 κι από το σύγχρονο Λονδίνο πίσω στη γραφική Καμπανία, η Nicky Pellegrino μας προσκαλεί σ' ένα μακρύ ταξίδι αναζήτησης της ευτυχίας, γεμάτο από τη γοητεία της ιταλικής υπαίθρου και τα μεθυστικά αρώματα της ιταλικής κουζίνας. Ένα βιβλίο για τα άπιαστα όνειρα και τις χειροπιαστές καθημερινές απολαύσεις. Για τον τρόπο που ένα καλομαγειρεμένο φαγητό μπορεί να γιατρέψει την ψυχή σου και την αξία ενός ζεστού χαμόγελου πάνω από ένα φλιτζάνι εσπρέσο στις δύσκολες στιγμές. Μια ακαταμάχητη ιστορία έρωτα, μαγειρικής και νοσταλγίας, με τη γεύση της αληθινής ζωής!
Τίτλος βιβλίου:Η γεύση της ζωής
Τίτλος πρωτότυπου:Delicious
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Pellegrino, Nicky (Συγγραφέας)
Γεωργιάδου, Ρηγούλα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508440
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2005
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες