Το ελιξήριο της αθανασίας

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2005
ISBN:
9789606304064
Σελίδες:
559
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το ελιξήριο της αθανασίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το ελιξήριο της αθανασίας
Μια απόρρητη έκθεση του Γρηγοριανού Πανεπιστημίου της Ρώμης για προαναγγελίες επικείμενων θαυμάτων στη δυτική Ευρώπη θορυβεί τον καρδινάλιο Τίμοθι Ντόχερτι, Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Βατικανού, που τις αποδίδει στον αφανή πόλεμο των εκκλησιαστικών φατριών της Αγίας Έδρας.
Ο Κωνστάντιος Ευαγγελινός, ο νεαρός προστατευόμενός του, αναλαμβάνει να εντοπίσει τους άγνωστους δράστες, αλλά γίνεται μάρτυρας μιας συγκλονιστικής ιεροτελεστίας στην Ισπανία που τον φέρνει σε σύγκρουση με την πίστη του και το παπικό κατεστημένο.
Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού η οργάνωση STROBE, που είναι ταγμένη στην επιστημονική διερεύνηση των μεταφυσικών φαινομένων, δίνει τη δική της μάχη στο διαδίκτυο με αντίπαλο την omerta, το νόμο σιωπής της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.
Καθώς η πλαστογραφημένη ιστορία του χριστιανισμού αρχίζει να καταρρέει, παραχωρώντας τη θέση της στη νέα πραγματικότητα, η ηγεσία της Αγίας Έδρας θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα απίστευτο μυστικό από τους πρωτοχριστιανικούς χρόνους που απειλεί την ίδια την ύπαρξή της.
Το νέο μυθιστόρημα του Λεωνίδα Χατζηνικολάου συνεχίζει τη λογοτεχνική παράδοση της "Επιστροφής από τη Λήθη" και του "Θαυματουργού Ψιθύρου του Ερμή", εξυφαίνοντας ένα συναρπαστικό καμβά πλοκής, όπου εκτός από τους ήρωες του βιβλίου πρωταγωνιστικό ρόλο διεκδικούν η ανθρώπινη ευαισθησία και ο κοινωνικός προβληματισμός, οι τεχνολογίες αιχμής και η σύγχρονη επιστημονική σκέψη.


Τίτλος βιβλίου:Το ελιξήριο της αθανασίας
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηνικολάου, Λεωνίδας (Συγγραφέας)
ISBN:9789606304064
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Σημείωση:Κεντρική διάθεση: εκδόσεις "Απόλλων Α.Ε." Στεφάνου Τσαλαβούτα, 121 31 Περιστέρι, τηλ.: 210 5787677.
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες