Θέατρο (τ.2)

Η σύνοδος. Ανθρωποδαμαστές. Δώρο του διαβόλου. Το συνδικάτο των δυστυχισμένων. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Η απαγωγή της γιαγιάς
Εκδότης:
Δρόμων
Έτος:
2005
ISBN:
9789608330238
Σελίδες:
548
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Θέατρο
Τιμή εκδότη:€26,49
Η τιμή μας: €23,84
Θέατρο (τ.2)
Στον τόμο αυτό παρουσιάζονται έξι θεατρικά έργα, επιλεγμένα από τα τριακόσια, περίπου έργα του συγγραφέα, τα οποία έχουν γραφτεί κατά τα 45 χρόνια της θεατρικής του δράσης.
Τα παρουσιαζόμενα στον παρόντα τόμο έργα δεν έχουν πάντα την ελληνική έκφραση ζωής, αλλά απλώνονται σε όλον τον χάρτη της παγκόσμιας ψυχής.
Ο Ντίνος Ταξιάρχης είναι συγγραφέας που πάντα αναζητάει νέες μορφές έκφρασης, νέες μορφές θεάτρου... Από έργο σε έργο το ύφος του είναι πάντα διαφορετικό και νέο... Παράλληλα όμως διαθέτει και μια πλούσια θεατρική γκάμα, αφού το έργο του απλώνεται από τη μουσική κωμωδία μέχρι τη σάτιρα, το δράμα και την τραγωδία.
Με τα θεατρικά έργα του, που παρουσιάζονται σ' αυτόν τον τόμο, ο συγγραφέας δίνει ένα μικρό δείγμα της δουλείας του: Η ύλη του είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας, όπου ο άνθρωπος μάχεται ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα!
Τίτλος βιβλίου:Θέατρο
Υπότιτλος βιβλίου:Η σύνοδος. Ανθρωποδαμαστές. Δώρο του διαβόλου. Το συνδικάτο των δυστυχισμένων. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Η απαγωγή της γιαγιάς
Εκδότης:Δρόμων
Συντελεστές βιβλίου:Ταξιάρχης, Ντίνος (Συγγραφέας)
ISBN:9789608330238
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Τόμος:2
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες