Προγονική θεραπεία

Θεραπεύστε τα οικογενειακά σας πρότυπα: Πώς να επικοινωνήσετε με το παρελθόν για να θεραπεύσετε το παρόν και το μέλλον
Εκδότης:
Αλκυών
Έτος:
2005
ISBN:
9789603261216
Σελίδες:
231
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Προγονική θεραπεία
Τιμή εκδότη:€16,00
Η τιμή μας: €14,40
στο καλάθι
Προγονική θεραπεία
Πολλά δυσλειτουργικά πρότυπα συμπεριφοράς εμφανίζονται επανειλημμένα σε διαφορετικές γενιές της ίδιας οικογένειας, και η θεραπεία τους είναι απαραίτητη για την υγεία και την ευτυχία μας. Σε αυτό το βιβλίο, ο διεθνής θεραπευτής David Furlong εξηγεί τη σχέση των προγόνων μας με αυτή τη θεραπευτική διαδικασία. Δείχνει πώς ο χαρακτήρας και οι εμπειρίες από τις τρεις προηγούμενες γενιές της οικογένειάς μας (γονείς, παππούδες και γιαγιάγες, προπαππούδες και προγιαγιάδες) διαμορφώνουν τη ζωή μας με αδιόρατους τρόπους, ενώ τονίζει πόσο σημαντική είναι η θεραπεία των προγόνων, που προέρχονται από προηγούμενες γενιές και συνεχίζουν να μας επηρεάζουν σήμερα. Μαθαίνοντας να συνδεόμαστε με αυτές τις ενέργειες από το παρελθόν, μπορούμε να θεραπεύσουμε και να εξισορροπήσουμε τον αντίκτυπό τους στη δική μας ζωή, αλλά και στις μελλοντικές γενιές.
Στο βιβλίο "Προγονική θεραπεία" θα ανακαλύψετε:
- Τη σπουδαιότητα των προγόνων για τη θεραπευτική διαδικασία.
- Τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις στον τομέα της γενετικής, οι οποίες δείχνουν, ότι τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά, που μεταδίδονται στις επόμενες γενιές, είναι πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζαμε.
- Πώς να καταστρώσετε το οικογενειακό σας δένδρο, να ερευνήσετε την οικογενειακή σας ιστορία και να φτιάξετε το γενογράφημα της οικογένειάς σας.
- Μια σειρά από ασκήσεις και θεραπευτικές τεχνικές, για να καθαρίσετε και να θεραπεύσετε τα οικογενειακά σας πρότυπα.
- Τελετές συγχώρησης και απελευθέρωσης.
- Συγκεκριμένα περιστατικά που δείχνουν πώς αυτό το είδος θεραπείας μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα σχέσεων, φοβίες, ψυχολογικές και συναισθηματικές διαταραχές και, μερικές φορές, οργανικές παθήσεις.
Τίτλος βιβλίου:Προγονική θεραπεία
Υπότιτλος βιβλίου:Θεραπεύστε τα οικογενειακά σας πρότυπα: Πώς να επικοινωνήσετε με το παρελθόν για να θεραπεύσετε το παρόν και το μέλλον
Τίτλος πρωτότυπου:Healing your Family Patterns
Εκδότης:Αλκυών
Συντελεστές βιβλίου:Furlong, David (Συγγραφέας)
Μπαρουξής, Γιώργος (Μεταφραστής)
ISBN:9789603261216
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες