Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής

Η διεθνής προσέγγιση: Ένα βιβλίο για όλους τους Έλληνες
Εκδότης:
Δημακαράκου
Έτος:
2006
ISBN:
9789608660717
Σελίδες:
1176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής
Τιμή εκδότη:€71,00
Η τιμή μας: €63,90
Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής
Tο παρόν βιβλίο φιλοδοξεί να βοηθήσει όλους τους Έλληνες, που τους αφορά η τεχνογνωσία ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου, γνωστικού αντικειμένου, επαγγελματικών δραστηριοτήτων, και ηλικίας.
Tο βιβλίο είναι γραμμένο κατά τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να έχει ένα βασικό πλεονέκτημα: την ευελιξία να μπορεί να γίνεται κατανοητό απ’ όλους - ανεξάρτητα των γνώσεων του καθενός στον κλάδο του μάνατζμεντ. Mε άλλα λόγια, φιλοδοξεί να φανεί εξίσου χρήσιμο, τόσο για όσους δεν έχουν καμία γνώση επί του κλάδου ή όσο κάποια έστω προχωρημένη.
Aναφέρεται, επίσης, σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν, να ενημερωθούν ή ακόμα να αγαπήσουν το Mάνατζμεντ.
Κάθε κεφάλαιο περιέχει ερωτήσεις κρίσεως, αντιστοίχισης καθώς και ερωτήσεις πρώτου και δευτέρου βαθμού δυσκολίας, όσον αφορά ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεις κενού χώρου και ερωτήσεις «σωστό-λάθος». Οι σωστές απαντήσεις όλων των προαναφερθέντων ερωτήσεων βρίσκονται στο τέλος των ερωτήσεων.
Επίσης, τα κεφάλαια του βιβλίου παρουσιάζουν το πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας του ενός από του άλλου. Τούτο σημαίνει, ότι παρέχεται στον αναγνώστη η ευελιξία στο να μελετήσει οποιοδήποτε κεφάλαιο της αρεσκείας και της κάλυψης των ενδιαφερόντων του χωρίς την ανάγκη της προαπαιτούμενης γνώσης από προηγούμενα κεφάλαια.
Η προσεκτική μελέτη της συνοπτικής θεωρίας σε συνδυασμό με τη μελέτη του τμήματος «Oρολογίες και Oρισμοί του Mάνατζμεντ» θα δώσουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη, ώστε πλειοψηφικά να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο σύνολο των δυσκολιών σε ότι αφορά τις σωστές απαντήσεις όλων των ειδών των ερωτήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Το μάνατζμεντ διαμέσου της πρακτικής
Υπότιτλος βιβλίου:Η διεθνής προσέγγιση: Ένα βιβλίο για όλους τους Έλληνες
Εκδότης:Δημακαράκου
Συντελεστές βιβλίου:Μανιάτης, Παράσχος Θ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789608660717
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες