Το τέλειο βιβλίο για το Μπιγκλ

Εκδότης:
Καρακώτσογλου
Έτος:
2006
ISBN:
9789606611155
Σελίδες:
159
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Το τέλειο βιβλίο για το Μπιγκλ
Τιμή εκδότη:€15,90
Η τιμή μας: €14,31
Το τέλειο βιβλίο για το Μπιγκλ
[...] Το βιβλίο αυτό παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Μπιγκλ, την καταγωγή του, τον χαρακτήρα του και το πρότυπο της ράτσας, καθώς και για την σωστή επιλογή, τη διατροφή, την εκπαίδευση, την προληπτική ιατρική φροντίδα και τη συμπεριφορά του. Ο νέος ιδιοκτήτης θα βρει πληροφορίες για το πώς θα προφυλάξει το σπίτι του όσο ο σκύλος είναι ακόμα μικρός, πώς θα προετοιμαστεί για την άφιξη του κουταβιού και πώς θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που το αφορούν.
Το βιβλίο περιλαμβάνει, εκτός από τα έγκυρα κείμενά του, περισσότερες από 135 φωτογραφίες, οι οποίες αποδεικνύονται εκτός από ελκυστικές και εξαιρετικά ενημερωτικές. Οι συμβουλές και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες προβάλλονται ιδιαιτέρως, ώστε ο αναγνώστης να βρίσκει εύκολα όλα όσα πρέπει να ξέρει για τη ζωή με ένα Μπιγκλ.
Είτε πρόκειται για προβλήματα εκμάθησης των κανόνων υγιεινής είτε για αλλεργίες και ενοχλητικά παράσιτα, τα πάντα βρίσκονται μέσα στο βιβλίο αυτό που παρέχει στον αναγνώστη τις απαραίτητες πληροφορίες για όλα τα στάδια της ζωής του σκύλου, από τη γέννηση μέχρι την τρίτη ηλικία. Συστήνεται από κορυφαίους εκτροφείς και εκπαιδευτές καθώς το θεωρούν την πρώτη επιλογή κάθε νέου ιδιοκτήτη Μπιγκλ.
Τίτλος βιβλίου:Το τέλειο βιβλίο για το Μπιγκλ
Εκδότης:Καρακώτσογλου
Συντελεστές βιβλίου:Λάνιον, Ελίζαμπεθ (Συγγραφέας)
ISBN:9789606611155
Σειρά εκδότη:Το Τέλειο Βιβλίο Για
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες