Με τη ματιά του πιλότου

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2005
ISBN:
9789602098998
Σελίδες:
125
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Με τη ματιά του πιλότου
Τιμή εκδότη:€4,90
Η τιμή μας: €4,41
Με τη ματιά του πιλότου
Αναγνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται από τις πτήσεις, ο συγγραφέας και πιλότος Τζον Μάικλ Μάγκνες χρησιμοποιεί μια ελκυστική μεταφορά για να εμπνεύσει τα καλύτερα στελέχη των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το αν είναι επιχειρηματίες, επαγγελματίες των πωλήσεων, ή άλλα ηγετικά στελέχη.
Το βιβλίο αυτό προσκαλεί τους αναγνώστες να δουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός πιλότου - να σκέφτονται, να σχεδιάζουν, και να ενεργούν με την τόλμη και την πειθαρχία, με την αυτοπεποίθηση και την ακρίβεια ενός άριστα εκπαιδευμένου πιλότου. Επεκτείνοντας την αναλογία ακόμα περισσότερο, ο συγγραφέας Τζον Μάικλ Μάγκνες συγκρίνει τους ηγέτες επιχειρήσεων με τους πιλότους, την ομάδα της επιχείρησης ή την ομάδα εργασίας με το αεροσκάφος, και τους πελάτες με τους επιβάτες.
Ο Μάγκνες παρουσιάζει επτά μυστικά των επιτυχημένων πιλότων, τα οποία μπορεί να υιοθετήσει ο αναγνώστης για να γίνει "Πιλότος-Ηγέτης" στη δουλειά του. Αρχίζει από τη "Ματιά του Πιλότου" τη μοναδική, τρισδιάστατη προοπτική που κάνει τους Πιλότους-Ηγέτες να ξεχωρίζουν. Επίσης, δείχνει με ποιον τρόπο μπορούν οι Πιλότοι-Ηγέτες:
- Nα αξιοποιήσουν την τεχνολογία
- Nα σχεδιάσουν την επιτυχία
- Nα διαδώσουν το όραμά τους
- Nα πετάξουν με εμπιστοσύνη
Θα απολαύσατε την κατανοητή σοφία του Μάγκνες, καθώς και τις διασκεδαστικές αεροπορικές ιστορίες και παρομοιώσεις. Θα εμπνευστείτε για να πετάξετε ψηλότερα στον κόσμο των επιχειρήσεων.
Τίτλος βιβλίου:Με τη ματιά του πιλότου
Τίτλος πρωτότυπου:Pilot Vision
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Magness, John Michael (Συγγραφέας)
Σωτηροπούλου, Χριστίνα Κ., 1978- (Μεταφραστής)
ISBN:9789602098998
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες